2777
2789

سلام دوستان من ۳دور بند ناف دور گردن بچم هست میخوام بدونم چیا باعث میشه خدایی نکرده بچه خفه بشه و زنده ب دنیا نیاد خیلی استرس دارم 

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شنیدم هیچ کار مادر حتی بد خوابیدنش هم باعث خفگی نمیشه 

فقط به کمر نخواب بذار خون و اکسیژن بهش برسه 

انشالله خیره برای سلامتیش حمد خوندم عزیزم

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
۳۶هفته

حرکت هاشو قشنگ زیر نظر بگیر عزیزم انشالله  بسلامتی بغلت میگیری  چیزی نمونده دیگه

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
اگه قند و فشارت خوبه نگران نباش عزیزم بندناف دور گردن تا وقتی انقباضات شروع نشه مشکلی ایجاد نمیکنه ح ...

قند خوبه ولی فشارم همیشه پایینه 

عزیزم استرس نداشته باش، یه خانم دکتر صحبت میکرد میگفت بندناف خیلی نرمه و ارتجاعیه لیز میخوره و سفت نیس اصلا باعث خفگی نمیشه و نترسین،

فقط آروم حرکت کن که خیالت راحت باشه

ان شالله که سالم و سلامت بغلش بگیری دیگه چیزی نمونده😍

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️
بچه فامیلم ۹ ماهه تو شکمش مرد..گفتن بند ناف خفش کرده..نمیدونم دکترا الکی گفتن یا واقعا بند ناف کشته ...

آره دوست خودمم بچش رو بند ناف خفه کرده بود منم دیگه استرس دارم برا اون ی دور پیچیده بود ولی بند ناف گرده خورده بود و خون ب بچه نرسیده بود