سلام مامانا من یه پسر یکسال و چهار ماه دارم الان دوماه باردارم چکار کنم از شیر بگیرمش تو طول روز پیش مادر شوهرم میذارمش اصلا بهانه شیر نمیکنه ولی شبا مثل اینکه گمشدشو پیدا کرده تا صبح میچسبه بهم یه شب سعی کردم بهش ندم ولی حالت اضطراب بهش دست داد نمیدونم چکار کنم خودم حالم خوب نیست دلم خیلی ضعف میره اینم میچسبه فقط دعا میکنم ول کنه😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من سر ۱ سالگی پسرم بار دار شدم اروم اروم تا یکسال سه ماهگی از شیر گرفتمش شبا شیر پاستوریزه میدادم .سر سینت صبر زرذ بزن بو گند میده و تلخه بچه نمیاد
من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
وای منم یک سال و ۵ماهش بود باردار شدم حال خودمم بد بود یهو گرفتم ازش شبا تا سه صبح بیدار بود تا ۵، ۶روز یک ماهم شیشه شیر نمیگرفت الان بهتر شده ۶ماه گذشته🥺🥺😭