2777
2789
عنوان

شیر گرفتن

245 بازدید | 33 پست

سلام مامانا من یه پسر یکسال و چهار ماه دارم الان دوماه باردارم چکار کنم از شیر بگیرمش تو طول روز پیش مادر شوهرم میذارمش اصلا بهانه شیر نمیکنه ولی شبا مثل اینکه گمشدشو پیدا کرده تا صبح میچسبه بهم یه شب سعی کردم بهش ندم ولی حالت اضطراب بهش دست داد نمیدونم چکار کنم خودم حالم خوب نیست دلم خیلی ضعف میره اینم میچسبه فقط دعا میکنم ول کنه😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من سر ۱ سالگی پسرم بار دار شدم اروم اروم تا یکسال سه ماهگی از شیر گرفتمش شبا شیر پاستوریزه میدادم .سر سینت صبر زرذ بزن بو گند میده و تلخه بچه نمیاد

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘

عزیزم بچه منم همینقد بود از شیر گرفتم 

دوشب تا صب اذیت میشی اگ کسی هست کمکت کنه ببرینش بیرون تو ماشین بخابه

روزاهم سرگرمش کنین 

خودتم لباس پوشیده بپوش ک نبینه یادش بیوفته 

من دوماهی هست گرفتم همش لباسا پوشیده

عزیزم شنا تا ۱۲هفتع میتونی شیر بدی بعدش دیگه ب شیشه شیر عادتش بده برای اینکه یاد بگیره داخلش ی چیز شیرین بریز بده

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
عزیزم من سر ۱ سالگی پسرم بار دار شدم اروم اروم تا یکسال سه ماهگی از شیر گرفتمش شبا شیر پاستوریزه مید ...

عزیزم شما که شیر پاستوریزه دادی با شیشه، الان چطوری از شیشه میخوای بگیریش پس؟

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤