2777
2789
عنوان

شیر گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 33 پست
منم شیشه شیر میدم بهش 

چندسالشه؟ خب چطوری شیشه رو ترک میدی؟ پسرم ۴سالشه شیشه رو نمیتونم بگیرم ازش،چیکارکنم؟

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندسالشه؟ خب چطوری شیشه رو ترک میدی؟ پسرم ۴سالشه شیشه رو نمیتونم بگیرم ازش،چیکارکنم؟

۲۰ماهشه طفلک و ۶ماه پیش از شیر گرفتم فعلا موقع خواب بهش میدم بنظرم از اون قمقمه های خوشگل بگیری براش ک نی دارن میتونه اینو بزاره کنار

۲۰ماهشه طفلک و ۶ماه پیش از شیر گرفتم فعلا موقع خواب بهش میدم بنظرم از اون قمقمه های خوشگل بگیری براش ...

عزیززززم،خدا حفظش کنه برات. از اونا گرفتم،فایده نداشت،نمیدونم چ کنم

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
عزیزم من سر ۱ سالگی پسرم بار دار شدم اروم اروم تا یکسال سه ماهگی از شیر گرفتمش شبا شیر پاستوریزه مید ...

شیشه نمیگیره .چی بشه میخوره ولی بازم میاد بعد خوردن شیشه سمتم😔

شیشه شیر نمیخوره بهش آبمیوه بده بخوره .یا هم شبا پیش خودت نزار بخوابه .یا مث قدیما یه چیزی بزن به سی ...

زدم وای نمیدونی چکار میکرد انگار یکی مرده نشسته بود جلوی سینه هام یک گریه ایی میکرد که خودمم نشستم گریه کردن

بگیر فوقش ۵روز اذیت میکنه

یه شب قایمش کردم داشت غش میکرد از گریه

زدم وای نمیدونی چکار میکرد انگار یکی مرده نشسته بود جلوی سینه هام یک گریه ایی میکرد که خودمم نشستم گ ...

همینه دیگه .دختر من یه ثانیه دیر میدم بهش قهر میکنه که چی منم میخوام ۱۸ ماهگی دیگه بهش شیر ندم از الان نمیدونم چکار کنم

عزیزم بچه منم همینقد بود از شیر گرفتم  دوشب تا صب اذیت میشی اگ کسی هست کمکت کنه ببرینش بیرون ت ...

منم لباسام پوشیدس میاد میزنه بالا😂انقدر اَم اَم میکنه که نگو