جینگولیی مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 2551 عنوان بچها برای کوتاهی بینی میشه ژل زد ؟ 100 بازدید | 7 پست بند بینی م ی خورده کمه میتونم با تزریق ژل اصلاحش کنم ،؟ میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀 1401/07/23 | 08:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nknahid عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 3847 خوشبحالت..خانم وکیل...اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
جینگولیی مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 2551 خوشبحالت..خانم وکیل...اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم فدات شم عزیزم انشاالله توهم ب همع خواسته هات برسی ❤ میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀
nknahid عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 3847 فدات شم عزیزم انشاالله توهم ب همع خواسته هات برسی ❤ ممنون..ولی یه شکست خورده تمام عیار هم تو درس هم ازدواج..دیگه هدفی ندارم...ولی خوشحال میشم بقیه به اهدافشان برسن
جینگولیی مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 2551 ممنون..ولی یه شکست خورده تمام عیار هم تو درس هم ازدواج..دیگه هدفی ندارم...ولی خوشحال میشم بقیه به اه ... این چ حرفیه عزیزم توهم میتونی هدف داشته باشی و بهشون برسی میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀
nknahid عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 3847 این چ حرفیه عزیزم توهم میتونی هدف داشته باشی و بهشون برسی شرایطم حوریه که نمیتونم.دوست داشتم لیسانس بگیرم ..چن واحدش موند..از لحاظ مالی هم نمیرسم...بیکار هم هستم...
جینگولیی مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 2551 شرایطم حوریه که نمیتونم.دوست داشتم لیسانس بگیرم ..چن واحدش موند..از لحاظ مالی هم نمیرسم...بیکار هم ... خب اول ی کار خوب پیدا کن اوضاع مالیت ک ردیف شد ادامه تحصیل بده میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀
nknahid عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 3847 خب اول ی کار خوب پیدا کن اوضاع مالیت ک ردیف شد ادامه تحصیل بده کار نیست اینجا..محیط کوچیک..روستا...بیرون از اینجا هم نمیذارن خانواده