2777
2789
عنوان

نی نی سایت🤣🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 71 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اینجا جاییه ک همه ی مردا خیانتکار و هیزن و اونی ک این جوری نیست قطعا حرفه ای بوده ک دسش رو نشده

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 
همه قدا بلنده 😂😂 ولی خدایی تو خیابون نگاه میکنه اکثرا ۱۵۰ تا ۱۶۰ نهایت ۱۶۵ خیلی کم ۱۷۰ به بالا می ...

خانم بدن ساز ۷۰ کیلو شدم چ غلطی کنم

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
تروخدا نگو شکارم

😐سرزمینی پر از کلمه ی شوشو 

تازه اینجا همه ی فک و فامیل می نی یار هستن 

ازشوهر نی نی یار گرفته تا خاله ی نی نی یار 😐💔

یکی هم بود دوست پسرش بود مثلا😂

INFP, مه یلی بیمه، مه جنگی بیمه🗿🤙،..30 خرداد تولدمه، باردار نیستم😂

😂😂😂🤣

والا بخدا این مورد اخری رو فقط تو نی نی سایت میشه پیدا کرد تاپیکا موجوده😂😂😂😂

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

همه ی فامیلم روشون چشم دارن 

فامیلای دومادم قبلا خواستگاری خانوم خانوما رفته بودن😂

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
ب هیچ وجه پزشکا و دندانپزشک هارو در حد خودشون نمی‌دونند و همه رو خیانت کار میبینند 🤣 یکی هم که از ...

وکیلا رو هم اضافه کن یه بار یه کاربری میگفت اخ و پیف خدا رو شکر وکیل نشدم اخ اخ بعد تو یه تاپیکش دیدم ۲۵ سالشه ۷ ساله پشت کنکوره و هر بار گفته به نظرتون حقوق میارم؟😑

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

شوهرشونم بی نقص و عیب یه هیکلی دارن مه خدا میدونه فقط اخلاق ندارن

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین