2777
2789
عنوان

نی نی سایت🤣🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 71 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بعد قد زیر ۱۷۰ هم ندارن کاربرا😂 شوراشونم همه بالای ۱۸۰

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اسکرین شات از پیام ها یه روز در میون تاپیکش هست 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
👌🤣🤣🤣وای یادم رفت آره  کلا اینجا مکانی برای عقده گشایی 😂😂😐🤣

مشکلات روحی روانیشونو اینجا تخلیه میکنن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

جایی که به دوست پسر می‌گویند نامزد

تنهاحق این تاپیک این بود،بقیش درصدی بود

نمونش من قدم ۱۷۰ هست،قیافمم بدنیست،وخانواده شوهربی نزاکتم دیدم،خودمم اصلاخواهرشوهرنمیشم،تازشم مامانم وخاله هام تامیان اززنداداش بدبگن و...ازطرف زندایی هام‌میگیرم،مگه واقعاحق نباشه،خونم باکلاس نیست،ماشینم ندارم،شوهرسابقمم قدش۱۸۷ بود،اینااگه واسه بعضی هارویاست واسه ماخاطرست،خیلی هاهم‌دلیل ندارن دروغ بگن

موافق بابرابری زن ومرد✅من انفسکم،مخالف باامرناپسندصیغه🔞❌،موافق باازدواج✔،مخالف بارابطه نامشروع دردوستی🔞❌،موافق بادوستی برای آشنایی✅یه دختر جذاب ازاهالی مشهد

یه چیز دیگه هم بگم برم یه عده هم جاسوسای سایتن همه جا آن میشن بدون هیچ حرفی فقط عضون که گزارش بزنن احتمالا میشناسینشون همتون یه تعداد خاصی هسن😏

همه هم میخوان خودکشی کنن😐باید بری تو تایپکشون قربون صدقشون بری صرف نظر کنن

حالانکه خودکشی هم کمه،کجاش تعجبه!

موافق بابرابری زن ومرد✅من انفسکم،مخالف باامرناپسندصیغه🔞❌،موافق باازدواج✔،مخالف بارابطه نامشروع دردوستی🔞❌،موافق بادوستی برای آشنایی✅یه دختر جذاب ازاهالی مشهد
خدا بخیر کنه ما از اینا نظر میخوایم 😑

والا من نظر نخواسته بودم یکی تگم کرد ازم پرسید از رشتت راضی هسی جوابشو دادم اون پای برهنه پرید وسط حرفای ما بعد نگاه کردم حسرت سر دلش بوده گویا

شوهرشونم بی نقص و عیب یه هیکلی دارن مه خدا میدونه فقط اخلاق ندارن

چون اخلاق درست نمیشه،ولی بقیه جاهاراحت درست میشه

کارآگاه های نینی سایت رو نگفتی به یه چیزایی دقت میکنن و ریز بینن که حتی از فکر طرف رد نمیشد و یه دقدقه بهش اضافه میشه و یچیز دیگم که من زیاد دیدم اینه که طرف میاد در مورد یچیزی تاپیک میزنه مثلا شوهرش فلان کارو کرده انقدر بد بینش میکنن یچیزایی میگن شاخ درمیاری