2777
2789
عنوان

نی نی سایت🤣🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 71 پست

والا خداروشکر هیج کدوم از اینایی ک گفتی نیستم

اینجا همه‌از دست خانواده شوهر مینالن درحالی که خودشونم خانواده شوهرن و اگ زنداداششون اونطوری باشه خودشون میشن مظلوم ترین خانواده....حقوق زیر ۲۰ معنایی نداره واسشون.پول تو جیبی هرروزشون از حقوق ماهیانه من بیشتره

همه هم ۱۷۰ قد ارایششونم در حد ضد افتاب و رژ نود

قیافه هیچکیم نمیپسندن ، شوهرای خودشون میکل مورونه و تام کروز خودشونم مونیکا بلوچی و مرلین مونرو 

تازه اصلا حسود نیستن هیچی هم سلیقشون نیس✌🏽😪😂🚶🏻‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر دارا تا ب ی مجرد ک میگ خواستگار ندارم میرسن میگن چرا میخوای خودتو بدبخت کنی

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 

ب هیچ وجه پزشکا و دندانپزشک هارو در حد خودشون نمی‌دونند و همه رو خیانت کار میبینند 🤣

یکی هم که از این خواستگارا براش میاد با یه اعتماد ب نفسی میگن نه و طرف رو پشیمون می‌کنن 😂😂😂 

یه پسر خاله عاشق یا پسر عاشق خودشون دارن 

که ماجرای عشقی سختی داشتند 

من آنه

اها 

۹۰ درصد نی نی سایت 

شوهراشون ۲ متر قد دارن خونشون ولنجکنه و شاسی بلند دارن 

فک کنم فقط منم که هر ماه پرایدمو میبرم تعمیرگاه 🙁🙁

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
ب هیچ وجه پزشکا و دندانپزشک هارو در حد خودشون نمی‌دونند و همه رو خیانت کار میبینند 🤣 یکی هم که از ...

خوب گفتی🤣🤦‍♀️

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
خوب شد گفتی  اصلا بخاطر همین حس ششمه که فهمیدن شوهرشون خیانتکاره

😂🤦🏻‍♀️

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

وایی فهمیدیدددد 

اشتباهی زدم نق نق سایت  گوگل زد  منظورتون همان  نی نی سایته دیگه😑

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .

همه قدا بلنده 😂😂

ولی خدایی تو خیابون نگاه میکنه اکثرا ۱۵۰ تا ۱۶۰ نهایت ۱۶۵ خیلی کم ۱۷۰ به بالا میبینی

ولی اینجا مثلا طرف تاپیک میزنه قداتونو بگید همه از ۱۷۰ تا ۱۸۰ قداشون😂

مربی بدنسازیتونم😍💪🏻....به نام خداوند رنگین کمان🌈🖤