2777
2789
عنوان

چیه این زن بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 42 پست
اینکه اومده گفته خانم ببخشید یعنی بد ذاته؟  شاید تو بار اول خوشش اومده میخواسته بگه کلا

نه عزیزم من نه تیپ زده بودم نه ارایشی فقط تا مغازه رفتم اومد داخل مغازه وایستاد نگاه میکرد رومو چپ کردم  بعد رفت جای تاریک دوباره وایستاد منتظر بود بیام بیرون اومدم راه افتاد دنبالم مشخص نیست قصدش چی بود این موقع شب؟ 

کاربری دست دو نفرع با تشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط میزنن توی سرمون تا لال بشیم

اره وقتی یکی مزاحمت بشه در هر صورت تو مقصری نه اونیکه که مزاحم شده 

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
همون چون از همه قشری هست ممکنه کسایی هم باشن باهاش موافق باشن❤

اون درصدی که باهاش موافق هستن خیلی کم هستن 

که نصفشون هم میترسن چیزی بگن 

باورت میشه اینجا با ازدواج دختر ۱۱ ساله خیلیا بودن که موافق بودن ؟ حتی اصرار هم داشتن که من حسودیم میشه که مخالفم 🙃 

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

بگم میترکم 🤦😐

🎀:°•❀°━━━━┓                                                                     𝗧𝗛𝗘 𝗟𝗜𝗧𝗧𝗟𝗘 𝗣𝗥𝗜𝗡𝗖𝗘👼:ɪ'ᴠᴇ ʜᴇᴀʀᴅ ᴛʜᴀᴛ ʜᴜᴍᴀɴ ᴀʀᴇ ɴɪᴄᴇ ᴊᴜsᴛғʀᴏᴍ ᴀ ʟᴏɴɢ ᴅɪsᴛᴀɴᴄᴇ, ʜᴏᴡ ʟᴏɴɢ?𝗧𝗛𝗘 𝗙𝗢𝗫🦊: sᴏ ʟᴏɴɢ ᴛʜᴀᴛ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ɴᴏ ᴍᴏʀᴇ sᴇᴇ ᴇᴍ.                                                       ┗━━━━°❀•°:🎀.                                                      I ʟᴀᴜɢʜ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴛᴏ ᴍᴀᴋᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ ᴄʀʏ🙂
اره وقتی یکی مزاحمت بشه در هر صورت تو مقصری نه اونیکه که مزاحم شده 

خب دیگه قانون از ما دفاع نمیکنه

همیشه مقصریم 

ببشتر مردا خیانت میکنن توی زندگی ، چون قانون هیچ حقی برای ما قائل نمیشه ،حتی مهریه هم نمیشه گرفت 

در ضمن من که با شما نبودم، مگه شما اون حرفو زدی؟

حرف دل منو زد چه فرقی داره واسه هممون ممکنه پیش بیاد همه خانومیم امنیت میخوایم چه نصف شب چه اول صبح 

کاربری دست دو نفرع با تشکر
حرف دل منو زد چه فرقی داره واسه هممون ممکنه پیش بیاد همه خانومیم امنیت میخوایم چه نصف شب چه اول صبح& ...

یه حرف معقولانه بزن عزیزم، منم مثل شما امنیت اخلاقیو دوس دارم ولی مگه میشه واسه هر آدم یه مامور بذارن؟ خب دیگه اینچیزا باید از درون خانواده، تربیت لازم داده بشه

خب دیگه قانون از ما دفاع نمیکنه همیشه مقصریم  ببشتر مردا خیانت میکنن توی زندگی ، چون قانون هی ...

قانون و تقریبا عده خیلی زیادی از مردم همینطورن