2777
2789
عنوان

چیه این زن بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 42 پست
آدم بدذات متاهل و مجرد نمی‌شناسه

اینکه اومده گفته خانم ببخشید یعنی بد ذاته؟ 

شاید تو بار اول خوشش اومده میخواسته بگه کلا 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو باز شب بوده من دخترمو یه روز درمیون میبرم باشگاه صبح بعد دوبار همین اتفاق برام افتاد با وجود یه بچه پیشم دوباررافتادن دنبالم واقعا دنیا جای کثیفی شده 

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

ربط نسترن به گودرز:

اتفاقا کاملا درسته 

اگه حق و حقوقی برای یک زن وجود داشت 

بجای ترس از هزار جور قضاوت شدن و تهمت خوردن

همونجا زنگ میزد به پلیس 

یا دادو بیداد میکرد تا مردم جمع بشن و طرفو ادب کنن

ولی 

هر جا بریم هر کاری کنیم ما مقصریم 

اولین حرفی که بهمون میگن اینه ، اونوقت شب اونجا چیکار میکردی که یکی مزاحمت بشه 

اینکه اومده گفته خانم ببخشید یعنی بد ذاته؟  شاید تو بار اول خوشش اومده میخواسته بگه کلا

اسی که خودش اونجا بوده خودش داره میگه ازش مشخص بوده چی میخواسته شما که ندیدی اون صحنه رو

خیلی‌ازآدمایی‌که‌فکرمیکنن گرگ‌تنهان...درواقعیت بزهایی لجبازن که بیرون گله نصف روز روهم دووم نمیارن...
اتفاقا کاملا درسته  اگه حق و حقوقی برای یک زن وجود داشت  بجای ترس از هزار جور قضاوت شدن ...

و دومین سوال اینه که حتما حجابت خوب نبوده 

حتما داشتی میخندیدی و....🙃

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
اتفاقا کاملا درسته  اگه حق و حقوقی برای یک زن وجود داشت  بجای ترس از هزار جور قضاوت شدن ...

حقیقتا جمله اولتو که دیدم که گفتی حق و حقوق

بقیه شو نخوندم

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

چرا باید حرفشو سانسور کنه☺️ نکنه چون که ممکنه به مذاق بقیه خوش نیاد؟!

چون همه بهش حمله میکنن عزیزم اینجا با دنیای واقعی فرق داره 

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
اسی که خودش اونجا بوده خودش داره میگه ازش مشخص بوده چی میخواسته شما که ندیدی اون صحنه رو

نمیدونم اخه بعضیا هم تا یک مردی میاد سمتشون بگه خانم ببخشید به قصد مزاحمت میگیرن سریع 

برا اسی و نمیدونم اگه واقعا مشخص بوده که.... 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤