2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2565 بازدید | 73 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ی روستا تو استان فارس.....نبخدا اصلا اینجا اینجور نیس همه بافرهنگن کسی ک طلاق میگیره بد نمیدونن سن ک ...

واقعا احسنت به اهالی بافرهنگ این روستا کاش همه جا مثل این روستا بشه و همه مثل اهالی این روستا بافرهنگ باشن

من ۲۹سالگی ازدواج کردم و بسیار راضی ام از سن ازدواجم  هیچ وقت واسه ازدواج دیر نیست

خوشبخت باشید

واقعا ازدواج توی سن بالاتر بهتره انسان از هیجانات دور تر میشه، عاقلانه تر تصمیم میگیره، منم دقیقا این فکر رو داشتم ولی الان حرف های بقیه....

وای عزیزم ن کی میگ دیر شده اصلا اینجور نیست تو مگ چندسالته 

به خداخودمم اینجوری فکر می کنم، تا الان که به سنش رسیدم، ی جوری راهشونو کج می کنن که آدم خحالت می کشه می گن دختر مث میوه اس تا آب داره باید بچینیشو فلان و این حرف ها

خوشبخت باشید واقعا ازدواج توی سن بالاتر بهتره انسان از هیجانات دور تر میشه، عاقلانه تر تصمیم میگیره ...

شما هم خوشبخت باشی عزیزم 

حرف بقیه برات بی اهمیت باشه عزیزم دهن مردم همیشه بازه تو مسیر زندگی ک خودت دوست داری برو 

تا شخص مناسبتو پیدا نکردی ازدواج نکن

البته من ازدواج رو فقط یه انتخاب میدونم کلا 

ادم بدون ازدواج هم میتونه موفق و خوشبخت باشه به نظرم 

هرچی دیرتر ازدواج کنی بهتره

پخته تر میشی

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
آره میگن اگه چیز خوبی بود تا الان نمی موند خیلی بیشعورررررن

به خدا دیدم که می گن، اخه این چه حرفیه

ببین اصلاااا اینکه دختر هم مثل پسر نخواد توی یک برهه ی زمانی ازدواج کنه، براشون معنا نداره.

کلن هر دختر یه بهاری داره.... من الان ۲۴سالمه زمانی که ۱۸تا ۲۰بودم خیلی خواستگار داشتم الان ولی هیچ ...

آخه چرا باید اینجوری باشه، امان از این نگاه های تعصب زده

واقعا کدوم روستاست؟؟؟کدوم شهر؟؟؟الان اکثر جاها سن کم میخوان برا پسرا در صورتی که سنه پسره بالاست وای ...

خداشاهده من تازه ۲۰ ساله شدم و پریشب از مامانم شنیدم که یکی از فامیلاشون منو خواستن که آقا ۴۰ ساله تشریف دارن:///

دیر نیست. این تفکرات مسخره ای هست که مثل ۷۰ سال پیش، دنبال دختر بچه سال میرن. مشکل از شما و سن شما ...

دقیقا با توجه به این شرایط اقتصادی همه انگار می خوان فقط دخترهاشون ازدواج کنن با هر کسی...

ما هم که با فکر جلو رفتیم الان داریم تحقیر میشیم

خوب منم دوست داشتم درس بخونم، سفر برم،خوب لباس بخرن، مقداری برای جهیزیه جمع کنم بعد ازدواح کنم، اما الان..