2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2565 بازدید | 73 پست
به خداخودمم اینجوری فکر می کنم، تا الان که به سنش رسیدم، ی جوری راهشونو کج می کنن که آدم خحالت می کش ...

اینا دیوونن مطمئن ازدواج می‌کنی...نماز جعفر طیار بخون خیلی مجربه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خداشاهده من تازه ۲۰ ساله شدم و پریشب از مامانم شنیدم که یکی از فامیلاشون منو خواستن که آقا ۴۰ ساله ت ...

به مشکل برمیخوری اینکارو نکن هنوز سنت کمه اخلاق و روحیات یه چیز خیلی مهمه توی زندگی اگه مثل هم نباشید کار به جدایی میکشه

منم ۲۶ سالمه درسغ از ی خواستگار از ته دلم میخوام خونه ما هم عروسی بشه  تازه دنبال کار هم هستم ...

کجا کار میکردی چرا رفتی؟

انشاءالله کار خوب زود پیدا کنی

از چی می‌ترسی؟ تو شب های زیادی رو بدون این که پدر مادرت یا کسی چیزی بدونن گذروندی ...  
وای ازاین مغز های زنگ زده آخه مگ عهدقجره؟؟؟

همینو بگو ترو خدا

منم فکر می کردم این دوران سر اومده

اما انگاری هر چه قدر از نظر ظاهر بر طبق متد روز پیش می ریم

از نظر فکری داریم به عقب برمی گردیم

خواهر من ۱۹ سالش میگن داره پیر میشه اینا معلوم نیست با خودشون چند چندن دختر خیلی گناه داره این زنا خودشون همچین به همجنس های خودشون کنایه میزنن انگار خودشون دختر نبودن شایدم از سر عقده های گذشتشونه

همینو بگو ترو خدا منم فکر می کردم این دوران سر اومده اما انگاری هر چه قدر از نظر ظاهر بر طبق متد ر ...

تو ب هیچی کار نداشته باش فقط خدا واست مهم باشه بخدا اگه دلتو بدی بهشا انقد قشنگ واست میسازه همه انگشت ب دهن میمونن

پسری که عاقل باشه دنبال دختر خیلی از خودش کوچکتر نیست پس چه اشکالی داره بزار همینا برن دنبال دختر کوچیک ، و یه پسر عاقل روزی بالاخره سر راهت قرار میگیره

پسر هستم ...مقصدی وجود نداره ، همش مسیره

من الان ۴۳ روز خوندم ولی خواستگار نیومده قبلا میخوندم روز۳۷ یا ۳۸ حتما حتما یکی میومد خواستگاری فک کنم همین قانون که میگن اگه خوب بود تا حالا ازدواج میکردم به اون رسیدم🤣

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁
پسری که عاقل باشه دنبال دختر خیلی از خودش کوچکتر نیست پس چه اشکالی داره بزار همینا برن دنبال دختر کو ...

دقیقن، پسرا و مردایی که دنبال بچه میگردن یه مشکل اساسی دارن، و میخوان بخاطر اختلاف سن و کم تجربگی اون دختر کاملا روش مسلط یا سوار بشن، چون قدرت ندارن یه دختر بالغ تر رو تحت تاثیر قرار بدن و میدونن زود دستشونو رو میکنه.

خداشاهده من تازه ۲۰ ساله شدم و پریشب از مامانم شنیدم که یکی از فامیلاشون منو خواستن که آقا ۴۰ ساله ت ...

وای واقعا نریا خودت بدبخت نکنی،جایی که منم زندگی میکنم همون جوریه منم چند تایی خواستگار داشتم نرفتم تا۳۰سالگی همسرم اومد وازدواج کردم،با درس و دانشگاه خودم سرگرم کردم اونایی که تو ۲۰ ۲۵ سالگی میومدن در حدمن نبودن منم مهم نبود برام که دخترای همسنم ازدواج کردن

پسری که عاقل باشه دنبال دختر خیلی از خودش کوچکتر نیست پس چه اشکالی داره بزار همینا برن دنبال دختر کو ...

بابا دختر خاله من ۲۹ بود شوهرش ۲۰ واقعا از سن برا من نگید😑 بیخیال بابا الان فقط خوشگلی و پول بابا مدنظره به خدا که یه از اشناهامون ببینش وحشت میکنی حتی مردهای سن بالا هم میگفتن دختره ترسناکه اولش اصلا خواستگار نداشت رفت جهیزیه توپ گرفت الان عقد کرده مردم الان چشمشون به ظاهر و پوله