2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2565 بازدید | 73 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دیر نیست.

این تفکرات مسخره ای هست که مثل ۷۰ سال پیش، دنبال دختر بچه سال میرن.

مشکل از شما و سن شما نیست، مشکل از جامعه و تفکرات ناپسندی هست که دوباره داره باب میشه!

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

بیخیال دختر! 

الان من ۲۳ سالمه، تو سن ۲۰ سالگی عقد کردم و الان دارم تو عقد جدا میشم. منم فکر میکردم که اگه تو سن کم نرم بد میشه و میترشم و این حرفا! خوب الان دیدی چی شد با یه آدم اشتباهی عقد کردم. تازه خدا خیلی دوستم داشت که نزاشت باهاش برم سر خونه زندگی! الان هم برام مهم نیست کی ازدواج کنم برام مهمه همون زمان و با همون فردی که خدا می‌دونه من خوشبخت میشم ازدواج کنم

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
کلن هر دختر یه بهاری داره.... من الان ۲۴سالمه زمانی که ۱۸تا ۲۰بودم خیلی خواستگار داشتم الان ولی هیچ ...

وا! بهارم گذشته چیه؟ تو تازه اول جوونیته  مردم چه چیزا میگن، اینکه خاستگار نداری مشکل پسراست که پول ندارن، مشکل اوناست که نمیخان زیر بار مسعولیت به این سنگینی برن، چرا روی خودت عیب میذاری!

نه دیر نیست.

سن مناسبیه.

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

ازدواج که سن مشخصی نداره😍

امضام بخونید ..توکل کنید به خدا در هر شرایطی  حالا توکل یعنی چی؟ یعنی بگو خدایا فلان موضوع رو سپردم به خودت حلش کن و مطمئن باش خدا مواظبته.. از خدای مهربونت فاصله نگیر...نماز معجزه می کنه ! از دستش ندھ😍🌱یه صلوات واسه سلامتی امام زمانت بفرس🤲 بالاخره یه روز ، یه جا ماهم از خوشحالی جیغ می زنیم و انقدر خوشحال میشیم که اشک شوق بند نمیاد خانومی که به دختر خانوم های باحجاب تیکه میندازی ، عزیزم داری شخصیت خودت و تربیت خانوادگیت نشون میدی پس اگر جواب نمیدیم فکر نکنید جوابی نداریم! ما از پیامبر و امام هامون یاد گرفتیم که سکوت کنیم ما گمان می کنیم حجاب برای این است که شناخته نشویم اما قرآن می گوید حجاب را رعایت کنید تا شناخته بشوید.به عفت و تقوا یه سری ها هم بند روسریشون باز کردن رفتن جلو دوربین واسه لایك !  یه سری های دیگه هم بند پوتینشون رو بستن و رفتن رو مین واسه خاک و میهن شون جنگیدن:) 
ما تو ی روستا زندگی میکنیم ولی انقددددد فرهنگ این روستا بالاس ک اصلا ب این چیزا اهمیتی نمیدن و بنظرش ...

واقعا کدوم روستاست؟؟؟کدوم شهر؟؟؟الان اکثر جاها سن کم میخوان برا پسرا در صورتی که سنه پسره بالاست واین خیلی خیلی بی فرهنگی و بی سوادی افراد رو میرسونه

خواهر های من ازدواج بد نیس ازدواج خوب خوبه واقعاً و فقط خدا واسه آدم خوب بخواد ب این فکر نکنید ک همه ی مردا بدن و ازدواج بده....تو مورد ازدواج هم پیش خودتون و خدای خودتون پرتوقع باشید خدا خیلیییی بزرگه از خدا چیزای زیادی بخوایید بگید خدایا ی ادم همه چی تموم نصیبم کن همه چیز برآورده شدن فقط دست خداست پس از خدا کم نخوایید خدا ب هرکی ب اندازه خواستش میده