2789
عنوان

مادرشوهر 🤮🤮🤮

410 بازدید | 37 پست

ای خدا مگه چ گناهی کردم 

مامان عوضی میگه بیاین ماشینو بزنین به اسم داداشش من نگاه شوهرم کردم گفتم چرا آروم گفتم اصلا صدایم نیومد بالا یدفعه حرفم زد

خیلی ناراحتم میکنی با این کارات مادرش گف 

من کلا هنگ کردم ک یه شب مهمونی زهرمارم کرد 

جالب اینه سرشو یاوری برگردوند رفت تو قیافه کصافط منم گفتم مگه چیزی گفتم 

ایییی خدااا 

بدون لهجه تایپ کن عزیزم.

متوجه نشدم

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁

خودت فهمیدی چی تایپ کردی اخه 😁

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی مادرشوهرا فقط باید ب ملکوت بپیوندن چون فایده دیگه ای ندارن همش ضررن،چش دیدن خوشی پسر خودشون با خانمشو ندارن

یه روز ممکنه دلیلی پیدا کنی که از خودت بپرسی تا چقدر میتونی درد تجربه کنی و بعد متوجه میشی که اصلا حدی وجود نداره. درد پایان‌ناپذیره. تنها افراد هستن که پایان پذیرن
چه پررو.رو چه حسابی ماشین خودتون بزنید به نام برادرش؟؟ مادرشوهر منم درهمین حد پرو و بیشعوره بره گمش ...

زندگیمو زهرمارم کرده 😭😭

توقع همچی دارن گفتم بخاد بزنه مگه زن نداره ک بزنه به اسم داداشش 

اول جمله رو گفتی آخرش نوشتی مامان گفت  عزیزم هیچکی متوجه نشد از اول بگو

رفته بودیم خونه مادرشوهرم 

یدفعه مادرشوهرم به شوهرم گف ماشینتو بزنیم به اسم برادرت 

منم تعجب کردم نگاه شوهرم کردم گفتم چرا .. با اشاره گفتم 

داد زد گف خیلی ناراحتم میکنی با حرفات چرا اینجوری رفتار میکنی و رفت تو قیافه مادرش 😔😔مگه چیزه بدی گفتم 

رفته بودیم خونه مادرشوهرم  یدفعه مادرشوهرم به شوهرم گف ماشینتو بزنیم به اسم برادرت  منم ...

حق با توعه 

واقعا چرا 

البته بعضیا بیشعورن ما هم دایم ماشینمون دست اوناس با اینکه من باردارم و ماشین لازم

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید

بایداونجاساکت میموندی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖