2777
2789
عنوان

ماینوکسیدیل

4431 بازدید | 29 پست

بچه ها سلام 

میخاستم بدونم کسانی که ماینوکسیدیل میزنن تا چه زمانی رویش جدید مو دارن ؟؟ 

یعنی اگه مثلا ده سال بزنی ، توی این ده سال باز رویش مو داری 

یا اینکه مثلا تا ۶ ماه اول موهات پرپشت میشن و همون میمونه تا اخر ؟ 

ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین حواب بدین ♥️

من که ۶ ماه زدم پیشونیم مو درآورده فقط

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

الان قطع کردی ؟ 

نه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

باید مدام بزنی من هشت ماه مبزنم موهای ریزم دراومده کنارشم یه دوره بیوتین استفاده کردم الانم تخم کتان ...

مرسی عزیزم از راهنماییت ♥️♥️ 

ولی شنیدم نباید گیاهی و شینیایی ترکیب بشه 

باید مدام بزنی من هشت ماه مبزنم موهای ریزم دراومده کنارشم یه دوره بیوتین استفاده کردم الانم تخم کتان ...

عزیزم ی سوال دیگه ، ریزشت کامل برطرف شد ؟ اگه اره از چند وقت بعد استفاده دیگه ریزش نداشتی 😂

عزیزم ی سوال دیگه ، ریزشت کامل برطرف شد ؟ اگه اره از چند وقت بعد استفاده دیگه ریزش نداشتی 😂

اولاش یکم داشتم اوایل استفاده الان اصلا ندارم ریزش موهام داره ضخیم میشه و موهای ریز هدراومده خیلی وضعیت موهام بهترشده

اولاش یکم داشتم اوایل استفاده الان اصلا ندارم ریزش موهام داره ضخیم میشه و موهای ریز هدراومده خیلی وض ...

خداروشکر 

انشالله بهتر شه 

ممنونم از راهنماییت 

من بعد سه ماه استفاده همچنان ریزش دارم به خصوص بعد حمام 😢