2821
2789
عنوان

در چه حالید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 96 پست
چی شده عزیزم؟ اگه دوست داری‌ بگو

ی بحث هایی بین خانوادم و خانواده همسرم شده که الان دو ماه از روش گذشته و حاضر نیستن دوست بشن (عقدیم)

من و همسرم موندیم این وسط 

همسرم بخاطر فشار و استرس مشکل قلبی پیدا کرده دکتر میگه خطرناکه  

نمیدونم چیکار کنم😞😭خستم💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شینیون کرده خط چشم و مژه گذاشتم نشستم منتظرم حاضر شم برم عروسی

عروسی دوستمم این هفته ست

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
ایشالا  ممنون گلم

قربونت عزیزم

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

آهنگ میگوشیدم 🎶

🎀:°•❀°━━━━┓                                                                     𝗧𝗛𝗘 𝗟𝗜𝗧𝗧𝗟𝗘 𝗣𝗥𝗜𝗡𝗖𝗘👼:ɪ'ᴠᴇ ʜᴇᴀʀᴅ ᴛʜᴀᴛ ʜᴜᴍᴀɴ ᴀʀᴇ ɴɪᴄᴇ ᴊᴜsᴛғʀᴏᴍ ᴀ ʟᴏɴɢ ᴅɪsᴛᴀɴᴄᴇ, ʜᴏᴡ ʟᴏɴɢ?𝗧𝗛𝗘 𝗙𝗢𝗫🦊: sᴏ ʟᴏɴɢ ᴛʜᴀᴛ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ɴᴏ ᴍᴏʀᴇ sᴇᴇ ᴇᴍ.                                                       ┗━━━━°❀•°:🎀.                                                      I ʟᴀᴜɢʜ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴛᴏ ᴍᴀᴋᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ ᴄʀʏ🙂
دو تا پتو شستم تو حموم و گمونم کمرم به فنا رفت😐 الان افتادم و نای بلند شدن و لامپ روشن کردن ندارم

خسته نباشی..

شام‌چیدارید بچه ها

ما کباب تابه ای

ی بحث هایی بین خانوادم و خانواده همسرم شده که الان دو ماه از روش گذشته و حاضر نیستن دوست بشن (عقدیم) ...

از این بحث ها همیشه بین خانواده ها وجود داره سعی کنید زودتر مستقل بشید

قربونت برم من زیبااا😍❤️🌹

خدانکنه عزیزدل مهربون 😍😘 

🖤بنام خداوند رنگین کمان🌈                                                      ❤مرا خیال تو💕 بی خیال عالم کرد ...❤                                                ....هرجای دنیایی دلم🛫اونجاست ....