2821
2789
عنوان

در چه حالید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 96 پست
انشاالله عیدی امروزت همین تماس باشه😍❤️💌

وای خدا از دهنت بشنوه🥺😻♥️

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ناراحتم دخترم یک ماهو نیمشه صبح بالا اورده بعدش شیر خورد  الان از ۹ صبح تا الان شیر نخورد& ...

دکتر نبردیش؟

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
دو تا پتو شستم تو حموم و گمونم کمرم به فنا رفت😐 الان افتادم و نای بلند شدن و لامپ روشن کردن ندارم

بخودت رحم کن🤦🏽‍♀️

اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند
حال دلم خوب نیست😞

چی شده عزیزم؟ اگه دوست داری‌ بگو

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
منتظرم شوهرم بیاددنبالم نهار نخوردم نهارهم گفت میخرم میارم برات😂

اون دیگه شام محسوب میشه

خیلی‌سرده‌پاهام‌یخ‌زده‌ولی‌تنبلیم‌میشه‌برم‌پتو‌بیارم🙁

پاییز‌‌با‌‌برگ‌هایش🍁🍂اسمان‌با‌بارانش💦‌و‌شب‌با‌غم‌هایش🖤‌نبودنت‌را‌به‌رخم‌می‌کشند🖤
خیلی دلگیر ودل گرفته بیحال وضعیف و‌...

عصر جمعه همین طوریه دیگه..غم عالم میشینه تو دل آدم

دارم می‌ترکم از بی حوصلگی

خیییییییییییلی حوصله ام سر رفته

شوهرم خیلی یخ و بیخوده

اصلا اهل تفریح نیست

خیلی منزوی و درونگرا

همش سرش توی درسشه

خسته شدم

امروز سالگرد عقد مونه

ی تبریک نگفت 

اولین سالگرد موون

😭😭😭😭😭😭😭😭😭