2789
عنوان

بعد عمل بینی😭😭

369 بازدید | 25 پست

سلام دوستان...الان تقریبا سه هفته هست عمل کردم..دماغم از نیم رخ خیلی خوب شده ولی از رو به رو خیلی ورم داره انگار که اصلا عمل نکردم...حالا فردا هم فرست دیت میخوام برم خیر سرم😭 فکر میکردم بعد سه هفته ورم میخوابه برای همین گفتم بدون چسب برم ولی الان دیدم خیلی ورم داره ...از طرفی خجالت میکشم با چسب برم...چیکار کنم فردا ورم از رو به رو کمتر شه؟ یه روزه نمیشه معجزه کرد که اخه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چسب بزن اشکال نداره خجالت برا چی آخه کسی که قراره تو رو بپسنده باید در هر حالتی به نظرش تو بی نقص باشی

آنگاه که نقش رد پای تو برصفحه ی لرزان قلب من نقش بست ، جهانی را دیدم که در آن ظلمت دلگیر غروبها شروع به شکستن کرد و با حال و هوایی عجیب امیخته شد بعد از آن ساعت ها در چشم برهم زدنی تازیانه زد وکالبد تیره ی خورشید در آتش عشق تو سوخت غروب ها زیبا شدند و صفحه ی روزگار تصمیم به محو ثانیه های دلگیر زندگی من کرد ، خورشید رنگ عشق تو را بر صفحه ی خود پیچید-

منم عمل کردم

نگران نباش درست میشه منم اولش مثل تو بودم

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
خودت حساسی، پسرا اصلا به این چیزای ریز اهمیت نمیدن. خیلی هم خوب و خوشگلی اعتماد بنفس داشته باش دختر ...

آخه میدونه عمل بینی کردم ولی خب اینکه با چسب برم هم حس خوبی نمیده..خجالت میکشم برای همین برای عمل بینی از دانشگاه مرخصی هم گرفتم 😂

لامصب بعد عمل هم کلی جوش ریز زدم بخاطر آب آناناس خوردن

گرمیجات نباید زیاد میخوردی ،الانم چسب بزن ،راجع ب ورمم ب عنوان کسی ک خودمو صد نفر از اشناهام عمل کردن بگم اصلا وابدا اینجوری نیست که ی دفعه بعداز دوسال دماغتون مثلا تبدیل ب نصف بشه !! همون فرمی هست ک الان داره فقط ممکنه بهش عادت کنید ب چشمتون کوچیکتر بیاد ! یا مثلا صورتتون تپل تر بشه

سلام عزیزم خوبی مبارکت باشه منم تازه عمل کردم مثل شما همون ۴ هفتس عمل کردم بینی منم از نیمرخ عالیه فقط از روبرو خیلی ورم داره لامصب 🤧🤣وای اون هفته اول که ی شب آبجیم اومد خونمون گفت وای سوراخای بینیت چرا انقدر گندس انگار اصلا عمل نکردی😐اینو نگفت من شبش موقع خواب زدم زیر گریه یعنی از ته دل گریه میکردم و دکتره رو فوش کش میکردم 🤣بعدش دیگه ورمش کم کم خوابید خوشم اومد خخخخ الان خیلی راضیم ولی خب بازم ورم داره بخاطر همین بینی مجبور شدم از کارم بیام بیرون چون بوی رنگ خیلی اذیتم میکرد به منشی دکترم پیام دادم گفت اصلا نباید تا ۳ ماه بوی رنگ به بینی بخوره وگرنه بینی ورم میکنه و تا ماه ها ورمش نمیخابه واقعا هم راست میگفت دو روز رفتم سرکار حس میکردم پره های بینیم میخاد از هم باز شه دیگه بعدش نرفتم