2777
2789
عنوان

بعد عمل بینی😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 25 پست
سلام عزیزم خوبی مبارکت باشه منم تازه عمل کردم مثل شما همون ۴ هفتس عمل کردم بینی منم از نیمرخ عالیه ف ...

سلام قربونت ...مماخ شما هم مبارک باشه

هفته اول که اصلا فقط میخواستم تموم شده اصلا شکلش برام مهم نبود ولی الان هم میدونم ورمه ولی حیف که فردا برام مهمه 😂البته من بینیم استخوانی بود ولی نوکش از قبل هم بزرگ بود والان هم بزرگتر شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گرمیجات نباید زیاد میخوردی ،الانم چسب بزن ،راجع ب ورمم ب عنوان کسی ک خودمو صد نفر از اشناهام عمل کرد ...

فرمش ور خیلی دوست دارم..مخصوصا الان که پل ببینیم و بالاش ورمش خوابیده قشنگ شده اما نوکش ورم داره زیاددد

سلام قربونت ...مماخ شما هم مبارک باشههفته اول که اصلا فقط میخواستم تموم شده اصلا شکلش برام مهم نبود ...

قربونت عشقم آره بینی منم استخوانی بود تغییرم خیلی زیاد شد واقعا با این عمل 🤣ولی تجربه من تو این چهار هفته اگه میخوای ورمت سریع تر بخوابه سعی کن مصرف نمک و ترشیجات و... ادویه و هرچیزی که برای بینی مضره محدود کنی مصرفشو من که خودم اینجوری بودم نمک و اینا میخورم قشنگ آدم متوجه میشه دیگه متوجه میشدم ورم بینیم بیش از حد شده

قربونت عشقم آره بینی منم استخوانی بود تغییرم خیلی زیاد شد واقعا با این عمل 🤣ولی تجربه من تو این چها ...

نه من غذاهام کاملا بی نمکه ...خیلی هم مایعات میخورم روزی هست لیوان آب و آب هویج و آب سیب و .... آب کرفس هم میخوردم ولی داشت من رو لاغر میکرد خیلی دیگه نخوردم

...شما هنوز به پشت میخوابی عزیزم؟ من دو شبه که دیگه تحمل نمیکنم وسط خواب به پهلو میشم

نه من غذاهام کاملا بی نمکه ...خیلی هم مایعات میخورم روزی هست لیوان آب و آب هویج و آب سیب و .... آب ک ...

آره منم از آب هویج و آب آناناس و کرفس و.. آب کرفس که بشدت منو لاغر کرد لاغر بودم لاغرتر شدم 🤧🤣

نه بابااا من همون هفته اول یهو صبح بلند شدم دیدم به پهلو خوابیدم😐🤷🏻♀️😂به مامانم گفتم چراااا منو بیدار نکردی درست بخوابم طاق باز مامانم گفت بخدا فک کنم تازه نیم ساعته به پهلو خابیدی 🤣 دیگه سر این چقدر من حرص خوردم گفتم تموم شد فرم بینیم الان خراب میشه و... ولی هیچی نشد خداروشکر الآنم سعی میکنم طاق باز بخابم ولی خب عادت ندارم من همیشه به پهلو میخابم اون هفته اول که پدر کمرم دراومد بس ک طاق باز خوابیدم الآنم به پهلو میخابم فقط سعی میکنم کمرمو یه وری کنم صورتمو صاف نگه میدارم مبادا کج و ماوج شه 😂من که دوهفته قبل عمل میگفتم طاق باز بخابم عادت کنم ولی عادت نکردم متاسفانه🤧🤣

فرمش ور خیلی دوست دارم..مخصوصا الان که پل ببینیم و بالاش ورمش خوابیده قشنگ شده اما نوکش ورم داره زیا ...

آره برا منم همینه حس میکنم نوکش خیلی گندس و دست میزنم عین سنگه😂ولی ورمه نگران نباش درست میشه ایشالا چند ماه دیگه ی بینی خوشگل تحویل میگیریم😍✌🏻

گرمیجات نباید زیاد میخوردی ،الانم چسب بزن ،راجع ب ورمم ب عنوان کسی ک خودمو صد نفر از اشناهام عمل کرد ...

ببخشید شما اطلاع داری بوی رنگ تاثیر بزاره رو ورم و فرم بینی یا نه بوی رنگ آرایشگاه نه هااا رنگ سرکار بوی تینر و...

آره برا منم همینه حس میکنم نوکش خیلی گندس و دست میزنم عین سنگه😂ولی ورمه نگران نباش درست میشه ایشالا ...

واییی خدا کنه این همه سختی به نتیجه بی ارزه...هرچند من که راضیم و میدونم ورمه ولی یه غلطی کردم فردا قرار گذاشتم که موندم توش😂

واییی خدا کنه این همه سختی به نتیجه بی ارزه...هرچند من که راضیم و میدونم ورمه ولی یه غلطی کردم فردا ...

کاش قرار نمیزاشتی حالا فعلا خو 🥺ولی برو نگران نباش باباا چیزی نیست که طرف نمیدونه یعنی تازه عمل کردی ؟؟

کاش قرار نمیزاشتی حالا فعلا خو 🥺ولی برو نگران نباش باباا چیزی نیست که طرف نمیدونه یعنی تازه عمل کرد ...

چرا طرف میدونست از قبل که عمل بینی داشتم...اتفاقا امروز رفتم انقدر هم خوب بود یعنی اصلا انقدر خوش برخورد بود و شوخی کردیم و اینا که اصلا به چسب بینی فکر نمیکردم ...الکی استرس داشتم