fomid مدیر استارتر عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 316 عنوان خسته شدم 74 بازدید | 4 پست از بس فکرای منفی کردم از بس فکردم شوهرم قراره بهم خیانت کنه از بس فک میکنم همش بایکی در ارتباطه.منم چون خیلی سرگوشیش میرم قفلشو عوض کرده.خسته شدم.هرشب گریه گریه گریه همش فکرای منفی همش استرس عصبانیت بغض.چه زندگیه اخه.چرا من اینجوریم.چکار کنم خدایا.بخداخستم ۲۶سالمه جوونیم رف.هیچکاریم نکردم.حالام بخاطر شرایط کاریش باید بره ی شهردیگه ک من نمیتونم برم.کاش بمیرم راحت شم😭 1401/07/22 | 16:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fomid مدیر استارتر عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 316 گوشه گیرشدم توجمع نمیخام باشم.البته پیامای مجردیشو تو گوشیش دیدم از چندسال پیش از یادم نمیره.باهمه دختزی بوده.حس میکنم اگ تومجردی اینجوری باشه ی نفر تو متاهلیشم هس.کاش ازدواج نمیکردم.ای خدااااا
ماماندودخترگل عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 5928 به خدا پناه ببر نماز و قرآن بخون صلوات بفرست تا این افکار از ذهنت پاک بشه ❤❤ اللهم صل علی محمد و آل محمد❤❤
fomid مدیر استارتر عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 316 به خدا پناه ببر نماز و قرآن بخون صلوات بفرست تا این افکار از ذهنت پاک بشه دقیقا اهل اینایی ک میگی نیستم ن نماز و ن دغا و.....😭😭😭