2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشت کنکوریم امسال سال سوممه قراره کنکور بدم😁

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^

من سال 99 و 1400 کنکور دادم ، قبول شدم پول شهریه نداشتم بدم کلا ول کردم ، الان با معدل مدیریت پیام نور اوردم ولی دودلم ثبت نام کنم یا دوباره بشینم بخونم واسه کنکور که فرهنگیان قبول شم ، موندم واقعا بدجوری تو دوراهیم آخه اون دوسالم یهوعالمهمشکلات مالی و بدبختی به سرم اومد خوب نخوندم 😧

من سال 99 و 1400 کنکور دادم ، قبول شدم پول شهریه نداشتم بدم کلا ول کردم ، الان با معدل مدیریت پیام ن ...

مدیریت ک میگن خوبه ولی من علاقه ای ب این رشته ها ندارم سخته برام شما اگ دوس داری برو خب ببیین میتونی مرخصی بگیری ی ترم اینا  دوباره کنکور بدی اگ قبول شدی انصراف بده برو فرهنگیان

بسلامتی ی قدم از من جلو تری پس 

انشالله جفتمونم امسال ب هدفمون میرسیم😁

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^