2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا من سال اولمه اصلا حال و حوصله ندارم 😫😫😫😫

😕حوصله داشته باش.من انگیزه ندارم زیاد. شما ک سال اولته بخون ی رشته خوب بیاری.چون اگ ی رشته ب درد نخور بری و علاقه بش نداشته باشی عمرتو هدر میدی☹️☹️

من سال 99 و 1400 کنکور دادم ، قبول شدم پول شهریه نداشتم بدم کلا ول کردم ، الان با معدل مدیریت پیام ن ...

ی پیشنهاد ریز بدم امیدوارم بقبولی😅

مدیریت نمیدونم چیجور رشته ایه ولی حالا ک دلت با فرهنگیانه ببین اگه بخاطر هدفت میجنگی و کم نمیاری بشین ی سالم بخون برا فرهنگیان ک ۵سال بعد ۱۰سال بعد ک ب گذشتت نگاه کردی حسرتش ب دلت نمونه و نگی ای کاش تلاشمو میکردم الان تمام تلاشتو بکن ک بعدا جای ای کاش نباشه و بگی من از خودم راضی ام چون تمام تلاشمو کردم

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
ی پیشنهاد ریز بدم امیدوارم بقبولی😅 مدیریت نمیدونم چیجور رشته ایه ولی حالا ک دلت با فرهنگیانه ببین ...

آره عزیزم از یه طرفم آخه سرکار میرم شیفتام روز در میونه 12 ساعت کار یه روز اف ، نمیدونم میتونم اینجوری بخونم یا نه از طرفی میگم واقعا ارزشش رو داره واسه 5 تومن حقوق خودمو اذیت کنم تازه 4 سالم باید برم شهر دیگه دانشگاه 😥

خیلی سعی میکنم اما حالم خوب نیست نمیتونم 😫 خودمم خستم از این وضعیت 

یکی دو روز ب خودت استراحت بده فقط در حد تکالیف مدرسه بخون 

تفریح کن کارایی ک دوس داری انجام بده فکرایی ک ذهنتو مشغول کرده رو سروسامون بده و بعد یکی دو روز ی استارت طوفانی بزن و با برنامه ریزی درست  برو جلو و تایم های استراحتت سعی کن کارای پرانرژی مثل رقص و ورزش و کارایی ک دوس داری بکنی و اینکه حتما روش مطالعه درست دروس رو یادبگیر چون همینم باعث افت انگیزه میشه(اگ تجربی باشی میتونم راهنمایی کنم🙂) 

نزار دو تا کتاب دبیرستانی جلو موفقیتتو بگیرن^_^

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
آره عزیزم از یه طرفم آخه سرکار میرم شیفتام روز در میونه 12 ساعت کار یه روز اف ، نمیدونم میتونم اینجو ...

وقتی ب هدفت برسی بخدا ک همه سختیاش برات آسون میشن و فرهنگیان خیلی رشته ی خوبیه

بر اساس کارتم میتونی برنامه ریزی کنی و بخونی مثلن ی روز خوب بخون و تست بزنو خلاصه نویسی کن اگ سرکارت جوریه ک میشه چن کلمه ای خوند اونروز خلاصه ها و نکته هاتو مرور کن

میدونید امسال تعداد سوالات چندتا میخواد بشه ؟ کنکور تجربی

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
میشه روش خوندن هر درس رو بگی چجوریه لطفا

واسه دروس محاسباتی(فیزیک، ریاضی و حلیات شیمی)

۱.جزوه یا کتاب آموزشی رو روخوانی کن و یه نگاه کلی بنداز در حد ۱۰ ۱۵دیقه

۲.تست های شماره ی فرد رو اپن بوک حل کن یعنی فرمول فلان ص بود برو نگاه کن و حل کن(اگه سوالیو بلد نبودی از پاسخنامه نگاه کن ولی کل جواب رو نه قدم ب قدم ، ی کاغذ سفید بزار روش اولشو نگاه کن حل کن باز هرجا گیر کردی نگاه کن اینجوری میمونه تو ذهنت حتی کلشو بلد نبودی حداقل اون جواب اخر ضرب و تقسیمو خودت انجام بده)

۳.بعد اینکه یادگیریت کامل شد تست های زوجو آموزشی کار کن یعنی بشین ۱۰تا سوالو بحل بعد بررسی کن

دروس حفظی(زیست)

۱.جزوه یا کتاب آموزشی(نه کتاب درسی!) رو بخون

اگه نیاز بود فیلم ببین

۲.تست اپن بوک بزن

۳.کتاب درسی و نکات تستارو بخون

۴.حالا تست آموزشی بزن

تو همه ی درسا بعد اینکه تست آموزشی زدی دیدی کامل مسلطی رو مبحث تست زماندار کار کن