2777
2789
عنوان

وزنگیری جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 18635 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاریخش هم مهمه دیگه ۱دی دوس دارم باشه

آره تاریخشم مهمه 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
عزیزم زیر نظر دکتر حاجیها باردار شدی یا ن بعدش زیر نظرش اومدی  میخواستم برم پیشش

من زیر نظر دکتر علی فتوحی با دو جلسه باردار شدم بعدش اومدم تحت نظر دکتر حاجیها

امام رضا ضمانتمو کرد💔
خب انقد وزن برات مهمه ۳۹ سزارین کن ، منم میخوام سزارین کنم بچه م  هفته ی ۲۹ یک کیلو و چهارصد بو ...

ببخشید دوست عزیز میشه بفرمایید بچتون چندکیلو به دنیا اومد؟ منم هفته ۲۹ مثل شما ۱۴۰۰ گرم بود. و بخاطر جفت پایین باید ۳۸ زایمان کنم. نگران وزنشم

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
ببخشید دوست عزیز میشه بفرمایید بچتون چندکیلو به دنیا اومد؟ منم هفته ۲۹ مثل شما ۱۴۰۰ گرم بود. و بخاطر ...

سلام عزیزم من ۳۸ هفته و ۴ روز زایمان کردم وزن بچه م ۳۴۰۰ بود 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
سلام عزیزم من ۳۸ هفته و ۴ روز زایمان کردم وزن بچه م ۳۴۰۰ بود  

سلام

خداروشکر

ممنونم که جواب دادید

منم دکتر گفت ۳۸ هفته و دو سه روز باید سزارینت کنم. خدا کنه منم بچم به این وزنا برسه. ببخشید تغذیه خاصی داشتید؟ مثلا میگن بستنی و سویق و دلستر و کباب و اینا خوبه شما چی خوردید؟ یا مولتی ویتامین خاصی؟

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
سلام خداروشکر ممنونم که جواب دادید منم دکتر گفت ۳۸ هفته و دو سه روز باید سزارینت کنم. خدا کنه منم ...

خواهش میکنم عزیزم 

تغذیه ی خاصی نداشتم حتی تا چهار ماهگی بچه م نمیتونستم چیزی بخورم به خاطر تهوع و استفراغ و تا اون موقع تقریبا چهار پنج  کیلو کم کردم بعد از اونم تغذیه م عادی بود پرخوری نمیکردم 

سلام خداروشکر ممنونم که جواب دادید منم دکتر گفت ۳۸ هفته و دو سه روز باید سزارینت کنم. خدا کنه منم ...

بعدم عزیزم اصلا نگران وزن گیری نباش پسر اولم ۲9۰۰ بود وقتی متولد شد و پسر دومم ۳۴۰۰ جفتشونم شیر خشکی بودن ولی قد و وزن پسر اولم بهتر از دومیه 

بعدم عزیزم اصلا نگران وزن گیری نباش پسر اولم ۲9۰۰ بود وقتی متولد شد و پسر دومم ۳۴۰۰ جفتشونم شیر خشکی ...

ممنووووونم که جواب دادید. راستش منم شنیدم نوزادایی که زیاد تپل نیستن بعد به دنیا اومدن اکثرا خوب وزن میگیرن. خدا بچه هاتونو حفظ کنه دوست عزیز