2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 59 پست
بدون فیلت ر بزار

عزیزم دیگ همه عکساا با فیلتره😅😅 خودمونم همینیم

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیگه همه با فی لتر عکس میگیرن فک نکنم کسی بدون فیل تر بزاره 😂

پ من چرا همش بدون فیلترم نامزرررردا🤣🤣

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
اووو اینکه کلی فیلتر‌ داره  دختر خالتم از این رو به اون رو شده  یه عکس واقعی تر نداری؟&n ...

دیگ همه با فی.لتر عکس میگیرن دختر خالم دقیقا همینطوریه حتی از اینم بهتره

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

چون سلیقه ها متفاوته  هر کی ب چشم یکی زیباست

بله 🚶🏻‍♀️👀

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
عزیزم دیگ همه عکساا با فیلتره😅😅 خودمونم همینیم

به هر حال تو این عکس مثل همین،فیلت ر قیافه ها رو شبیه میکنه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
خودت زیبایی فی لتر برا چی دیگ ☺️

ای ننههههه🥲❤️🤣🫂

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
دیگ همه با فی.لتر عکس میگیرن دختر خالم دقیقا همینطوریه حتی از اینم بهتره

تو عکس بدون فیلتر‌ که اینجور نبود 😅

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

منم چش ابرومو بزارم؟🤣🤣

بزار 

دماغ و لبمم پیزارم دیگ‌خودت تو ذهنت تصورش کن🤣🤣🤣🤣

2790
2778
2791
2779
2792