سلام دوستان.خوبید؟ من برام یه بحرانی درست ده، به شوهرم شک کردم.میخوام از شمام نظرسنجی کنم ببینم من درست فکر کردم یا شکم الکیه.....الان چند وقته شوهرم هر وقت میاد خونه گوشیش رو حالت بیصدا س....گوشیشو برعکس میزاره( رو به زمین) که صفحه گوشیش معلوم نباشه.....گاهی که من متوجه میشم گوشیش داره زنگ میخوره، نمیزاره اصلا سمت گوشیش برم، میره سر گوشیش و رد تماس میکنه.....نظرشما چیه؟ البته ناگفته نماند که قبلا هم سابقه خیانت بهم داشته....نمیدونم چیکار کنم.خیلی حالم بده....😭😭
برای مادرم ک بهترینم بود جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهد.و تجربه را زیاد میکند. هیچجا ننوشته اند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز دردچیزی نمیروید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.
عزیزم ناراحت نشیا وقتی میگی سابقه ی خیانت داشته و خیلی راحت از کنارش رد میشی همین میشه دیگه خیانت قابل بخشیدن نیست، تو که خیانت قبلیش واست مهم نبوده و جا خالی دادی الان چته پس الان چرا یهو ناراحت شدی یعنی تعداد خیانتاش واست مهمه؟ اگه خیانت واست مهم بود بار اول هم یه روز تحملش نمیکردی