2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی نگرانم و پشیمان میترسم دایمی باشه

نه نگران نباش من شنیده بودم بعد درآوردن مش میشه راحت نفس کشید سر همین خیلی ترسیدم چون بعدش همچنان کیپ بود بینیم و خیلی آبریزش هم داشتم گوشمم حتی می‌گرفت یه وقتایی به زور قورت میدادم غذا رو 

ولی بعد باز کردن گچ خیلی بهتر شو اونم نه که ناگهانی به تدریج 

حتی چن ماه طول میکشه به وضع عادی برسی داخل بینی پر از ورم و التهابه 

من خودم آلرژی هم دارم حتی به نخ بخیه آلرژی داشتم خیلی آبریزش داشتم بعد کشیدن بخیه های بیرونی آبریزشمم بهتر شد ولی هنوز کمابیش هس تا داخلیا هم جذب بشه به مرور 

الان که ۲۰ روز میگذره از عمل شما مشکل خاصی ندارین؟

اکثر چیزایی که نگرانش بودم اوکی شده بویایی و کیپ بودن و خشکی و... چیزای اینطوری خیلی بهتر شده طوری که دیگه اذیت نمیکنه در اون حد اما ورمم زیاده هنوز داخل بینیمم متورمه که باید روند طبیعیشو طی کنه تا خوب شدن صددرصدی. منم بخاطر آلرژیم خیلی باد کردم ولی در کل به زندگی عادی برگشتم  

اکثر چیزایی که نگرانش بودم اوکی شده بویایی و کیپ بودن و خشکی و... چیزای اینطوری خیلی بهتر شده طوری ک ...

راسته موقعی که گچ بینی رو باز میکنن شکل نهایی بینی نیست و ممکنه بهتر شه؟

راسته موقعی که گچ بینی رو باز میکنن شکل نهایی بینی نیست و ممکنه بهتر شه؟

قطعا همینه 

کل بینی و مخصوصا نوکش پر از ورمه حداقل ۱ ماه تا ۳ ماه طول میکشه ورم نسبی بخوابه ولی باز فورم اصلی تا ۱ سال بعد مشخص میشه بازم شرایط هرکی فرق داره ممکنه ببینی یکی بعد گچ بینیش خوبه و ورمش کمه یکی هم احساس کنه از قبل بزرگ تر شده یا بخاطر ورم یکطرفه قرینه به نظر نیاد اما همش اوکی میشه 

تا چن هفته چسب بزنی و شستشو و ماساژ ورم رو کم کم بهتر میکنه زمان هم باید بگذره