2789
عنوان

خیلی جو گیرن😏😒😒

236 بازدید | 18 پست

من برادرشوهرم اینجا صد ترمه که داره مدیریت صنعتی رو میخونه هنوزم دو ترم دیگش مونده سربازی هم میگه من نمیرم و هی میگه من میخام برم خارج زندگی کنم میخام برم ایتالیا نمیدونم فلان بعد ب مادرشوهرم میگم چجوری میگه میخاد بورسیه بشه 😐😐🗿🗿

بعد حالا اینا دوباره جو گیر شدن دارن مادرشوهر پدرشوهرم با براذرشوهرم میرن ترکیه مسافرت بعد پدرشوهرم هنوز نرفته میگه میخام خونمو بفروشم برم برای همیشه ترکیه بعدم ازونوز بریم یه کشور دیگه هی ب ما هم میگن شما هم همینکارو کنین عقلشونو دادن دست یه پسر بیست دو ساله زورم میاد ازینکه هرچی اون بگه اجرا میکنن و سند و مدرکه حرفش ولی من شوهرم یه میلیون ازشون بگیره هی میگن بده بده بدهکاریم .الانم انقد کلاس میذارن که میخان برن ترکیه شوهرمم جوگیر شده میگه ماهم بریم اونجا زندگی کنیم گفتم من دوس ندازم مگه الکیه .انقد این برادرشوهرمو لوسش کردن شلوارشم نمیتونه بکشه بالا . نظرتون چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برن دنبال کارای مهاجرت،زود خستع میشن و نظرشون عوض میشه

اونور فرش قرمز پهن نکردن واسه کسی که مهارت یا تحصیلات خاصی نداره

کم حوصله ام...مثل گلی اول پاییز...🍂...قصری که مقارن شده با حمله ی چنگیز...

زندگي خودشونه چقد حسودي شما

شرايط داري برو نداري چيكار به رفتن بقيه داري

دوست منم ميخواست بره اروپا خواهر شوهراش سنگ نموند نندازن جلوشون

ميرفتن پدر شوهر مادرشوهرشو پر ميكردن

الان خودشون التماس دوستمو ميكنن برن پيشش 

برن دنبال کارای مهاجرت،زود خستع میشن و نظرشون عوض میشه اونور فرش قرمز پهن نکردن واسه کسی که مهارت ی ...

ازینکه هی شوهرمو تحریک میکنن ناراحتم میگم اگه خودتون هرکار میخاین کنین بکنین 

نظرم اینه ک سرت تو لاک خودت باشه اونا هر کاری دلشون میخان بکنن ب خودشون مربوطه ب شوهزتم بگو صبر کن اونا برن جاگیر بشن شهر رو بشناسن بعدش،ما میریم .‌.. اونا اگر موفق نشن ک شوهرت میفهمه نباید ب حرفشون گوش،کنه اگر موفق بشن هم ک پل موفقیت برا شما هست اکر دوست داشته باشین شماهم میتونید برید اگر نه هم اون موقع وقت مخالفت کردنه ن از الان ک نه به داره ن ب بار

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                       
ازینکه هی شوهرمو تحریک میکنن ناراحتم میگم اگه خودتون هرکار میخاین کنین بکنین 

فقط ذهن شوهرت درگیر میشه،کاری از دستش برنمیاد که

کم حوصله ام...مثل گلی اول پاییز...🍂...قصری که مقارن شده با حمله ی چنگیز...