2777
2789

شوهرمن مغازه دکوری داره بعد این خانم فلان جنس و سفارش میده شوهرم طفلک میاره این خانم با شوهرش مشورت میکنه میگه نه دوبارم شوهرم هی جنسایی ک خواسته رو اورده نخواسته امشب ناراحت شدم گفتم شوهر منکه مسخره شماها نیس جنسی ک میخوای بیاره بعد نخواییش. خیلی بهم برخورد من شوهرم مظلومه هیچی نمیگه ولی من جوشی ام هنو دلم صاف و خالی نشده دوسدارم به خواهرم پیام بدم بگم دیگه نه چیزی سفارش بده نه از شوهرم بخواد کاری واسش بکنه

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چ عیبی دارهه 😕

عیب نداره ؟؟ مگه مسخره ایناس وقتی عکس و دیده پسندیده گفته بیار دلیل نداره بگه نمیخوام فلانه 

کار خوبی میکنی حتما بگو.اینجوری سو استفاده میکنن مگه مسخره اونایین.هرکی مظلومه دلیل نمیشه اذیتش کنه اگه خودش هیچی نمیگه برا شرم وحیاشع توکه زبون داری تو بگو اون بخاطر تو که خواهرته هیچی نمیگه

وقتی گفتی خواهرت چی گفت؟ به نظرم دیگه ادامه نده فقط اگه سفارش داد شوهرت نیاره و هی بپیچونش 

چی داره بگه میخندید با اون شوهرش معلومه میگم نیاره همونجام گفتم جلو خودشون 

وا خواهرت ها نه دشمنت حالا چه اشکالی داره 

باشه خواهرم من رو شوهرم حساسم یعنی چی جنس و پسند کردی طفلک برات اورده بعدش ناز بیاری نخوای تازه نصف قیمتم شوهرم میده 

حق داری عزیزم، اگه خواستی بهش بگی موقعی بگو که همسرش خونه نباشه. آخه ممکنه جلوی شوهرش تو حالت جوگیری یه چیزی بگه بیشتر روتون تو روهم باز بشه

آخه تجربه مشابه دارم، البته همه مثل هم نیستن، مثلا خواهر خودم اگه یه چیزی بهش بگی فورا بهش بر میخوره اگه جلوی شوهرشم گفته بشه که دیگه ول کن نیست

دمت گرم خوشم اومد وای بعضیا انسان ها فکر میکنن من باب فامیلی میتونن هر برخوردی داشته باشن و انگار نو ...

والا بخدا شوهر من خدایش بی زبونه تو رودروایسی میمونه نمیتونه چیزی بگه من خیلی حرص میخورم تا دلمم خالی نکنم اروم نمیشم

حق داری عزیزم، اگه خواستی بهش بگی موقعی بگو که همسرش خونه نباشه. آخه ممکنه جلوی شوهرش تو حالت جوگیری ...

خواهر من ادم بیخیالیه فک کنم واسش مهم نباشه آدمی نیس بخواد جواب بده بی زبونه