2777
2789

چرا فراموش کنی بهت آسیب میزنه؟؟'اگه آره پاک کردن هرچیزی که تو رو یاد اون میندازه اهنگ عکس فیلم چت هرچیزی

پیدا کردن یه هدف و چسبیدن به اون جایگزین کزدن بعد از چند ماه

خونه ی ما دورِ دوره🌈 پشت کوهای صبوره🏔پشت دَشتای طلایی🏞پشت صحراهای خالی🏕خونه ی ماست اونورِ آب🏝اونورِ موجای بی تاب🌊پشت جنگلای سروه توی رویاست، توی یه خواب🌜🌙❄پشت اقیانوسِ آبی🪁🗺پشت باغای گلابی🌄🌅اونور باغای انگور🍇🏝پشت کندوهای زنبور🐝🌸خونه ی ما پشت ابراست⛅اونور دلتنگیِ ماست🌠🌚تهِ جاده های خیسه🌧❄پشت بارون☔💧🌈پشت دریاست🏝خونه ی ما قصه داره🌎آلبالو و پسته داره🍒پشت خنده هایِ گرمش🙋‍♀️آدمای خسته داره🫂خونه ی ما شادی داره🏊‍♂️👩‍❤️‍👨توی حوضاش ماهی داره🐟کوچه هاش توپ بازی داره🏀گربه های نازی داره🦊🐈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا فراموش کنی بهت آسیب میزنه؟؟'اگه آره پاک کردن هرچیزی که تو رو یاد اون میندازه اهنگ عکس فیلم چت هر ...

داستانش مربوط به سال ٩٣ 

دوست من دختر خوب خانواده پولدار و سرشناسي هم داره 

با يه پسري كه اشنا دور خودشون بود اشناشد 

ابطه شون صميمي و ازدواجي شد 

يكباره باباي پسره فهميد و همه چي رو بهم زد 

پدر پسر پست دارو كله گنده است گفت ميخام با دختر يه كله گنده و پست كليدي ازدواج كني وخلاصه بهم خورد 

دقيقا يادمه ما خوابگاه اتاقمون ٢ نفره بوديم 

من تا صبح كنار دوستم بيدار موندمو ارومش كردم 

پسري كه عاشقش بود نميدونم پدرش چكار كرد يكباره زد دوستمو بلاك كرد من خودم ازش خواهش كردم باهاش صحبت كن گغت نه ديگه دوستش ندارم ...

دوستم تا سر حد مرگ رفت 

من شاهد بودم 

حالا هم گاه گاهي مياد تو خاطره اش 

دوست من ازدواج خوبي كرده همسرش مرد خوبوخانواده دارو عالي هستن 

اونم رفت ازدواج كرد با همون دختر يكي از كه پدرش خواست ...

حالا گاهي به طور اتفاقي مياد تو ذهن دوستم 

مثل امشب من مجبور شدم برم پيشش ارامش كنم 

بنظرتون ممكنه اونم ب دوستم فكر كنه كه اتفاقي مياد تو ذهنش؟؟؟

داستانش مربوط به سال ٩٣  دوست من دختر خوب خانواده پولدار و سرشناسي هم داره  با يه پسري ك ...

مردا فقط به عشق اولشون فکر میکنن 

کلا عشق هم یه درد بی درمونه

خونه ی ما دورِ دوره🌈 پشت کوهای صبوره🏔پشت دَشتای طلایی🏞پشت صحراهای خالی🏕خونه ی ماست اونورِ آب🏝اونورِ موجای بی تاب🌊پشت جنگلای سروه توی رویاست، توی یه خواب🌜🌙❄پشت اقیانوسِ آبی🪁🗺پشت باغای گلابی🌄🌅اونور باغای انگور🍇🏝پشت کندوهای زنبور🐝🌸خونه ی ما پشت ابراست⛅اونور دلتنگیِ ماست🌠🌚تهِ جاده های خیسه🌧❄پشت بارون☔💧🌈پشت دریاست🏝خونه ی ما قصه داره🌎آلبالو و پسته داره🍒پشت خنده هایِ گرمش🙋‍♀️آدمای خسته داره🫂خونه ی ما شادی داره🏊‍♂️👩‍❤️‍👨توی حوضاش ماهی داره🐟کوچه هاش توپ بازی داره🏀گربه های نازی داره🦊🐈

اينم بگم دوستم امشب ميگفت موبايلشو تقريبا تابستان تعويض كرده تلگرام و .. رو نصب كرده يكباره مجدد تو تلگرامش شماره اش اومده بالا اما دوستمو بلاك كرده .

ميگم اگه بهش فكر ميكرد بلاكش نميكرد 

قطعا اون فكر نميكنه 

اينكه يكباره مياد تو ذهنش فكر ميكنه تله پاتيه اونم به اين فكر ميكنه 

با اينكه ازدواج كرده 

اما بارهاي بارها در موردش صحبت ميكنه با من 

من نميدونم چي بگم و چه جوابي بدم !؟؟؟!!!!

هردو ازدواج كردن زندگي حديد دارن اخه

اينم بگم دوستم امشب ميگفت موبايلشو تقريبا تابستان تعويض كرده تلگرام و .. رو نصب كرده يكباره مجدد تو ...

بهش بگو با فکر کردن به اون خیانت نکن بع شوهرت 

خيلي گفتمو ميگم اما هميشگي نيست اتفاقا شرهرشو خيليي دوستداره رابطه خوبي با هم دارن 

ولي براي خودمم سوال كه اينكه اين يكباره مياد تو ذهنش ممكنه اونم بهش فكر كنه 

اگه حوابش اره باشه 

دام ميخاد برم پسرو خفه كنم 

من شاهد زجر فراموش كردنش بودم 

بعضي شبها بيداز ميمونم كنار دوستم نكنه از ناراحتي و گريه سكته كنه ،اي كاش اون قكر نكنه و بزار ذهن دوستم ارام باشه 

خيلي گفتمو ميگم اما هميشگي نيست اتفاقا شرهرشو خيليي دوستداره رابطه خوبي با هم دارن  ولي ب ...

اگه فقط یه به یاد آوردن ساده ست بزار بیاد به یادش 

مهم اینه گذشته اسمش روشه قرار نیس برگرده 

حتي الان هم بعداز ٨ سال وقتي درموردش صحبت ميكنه گريه ميكنه ، من زبانم قاصر . واقعيت دلم ميخاد ب اين اقا صحبت كنم 

همش احساس ميكنم اين تله پاتيه چون ٨ سال نتونسته فراموش كنه و مياد تو ذهنش 

دوطرفه ميتونه باشه 

اگه بدونم اونم فكر ميكنه و فكر اون باعث ميشه يكباره خاطره ها براي دىستم زنده بشن با اون اقا صحبت ميكنم كه ديگه بهش فكر نكنه 

چون دوستم واقعا اذيت ميشه 

امشب حالش بد بوذ همسرشم محل كارش بود شيفت داشت من فورا رفتم ديدم شروع كرد گريه و ميگفت چكار كنم فكرش يهو مياد ديوانه ام ميكنه !؟؟؟

ارومش كردم و برگشتم منزل خودم 

حتي با همسرم درميان گذاشتم همسرمم ميگه اونم ب اين فكر ميكنه دوطرفه است وگرنه ٨ سال زمان زياديه براي فراموشي ..نميدونم واقعا چكار كنم ، دوست من مثل خودم مادر نداره همچنين تك فرزندم هست 

از اينكه تنهاست ناراحتم 

حتي الان هم بعداز ٨ سال وقتي درموردش صحبت ميكنه گريه ميكنه ، من زبانم قاصر . واقعيت دلم ميخاد ب اين ...

شایدم طلسم براش نوشتن🤐🤐تلپاتی فقط باعث میشه دو نفر همزمان به هم فکر کنن نه در این حد ک عاشق شع

اگه فقط یه به یاد آوردن ساده ست بزار بیاد به یادش  مهم اینه گذشته اسمش روشه قرار نیس برگرده&nb ...

امشب دقيقا مثل خوابگاه گريه ميكرد و ميزد تو پاش ميگفت چكار كنم ولم كنه !! فكرش نميزاره منو اروم باشمو...

حالا خدا رحم كرد شوهرش نبود وگرنه من روم نميشد برم 

اصلا شوهرش شك ميكنه چرا يكدفعه حالش بد ميشه 

ميترسم زندگيش بهم بخوره 

٣ سال ازدواج كرده 

شوهرش خيلي اقاست مثل برادرم دوستش دارم 

مومن و متينو خانواده دار 

حيفه بخدا حتي فكر كردن ب اون حيفه 

اونم پسر خوبي بود ولي با اينكه اون پدرش پستدارو معروفه تو  كشور و پولدارو .. بودن ولي معرفت نداشت بخاطر اينكه پدرش راضي باشه تمام احساسشو كنار گذاشت 

حالام ك ازدواج كرده من فكر ميكنم اون اصلا ب فكر اين نيست 

خيال اينه كه فكر ميكنه حتما اون بهش فكر ميكنه 

منم گيج شدم 

فقط ميترسم زنذگيش بهم بريزه 

نكيدونم چكار كنم دقيقل 

اخه يكدفعه مياد تو ذهنش  يكدفعه اش خيلي عجيبه

همون طلسم ی دفعه موکل میاد سراغش