2777
2789
قبول میشی عزیزم  سعی کن قوی باشی و ادامه بدی بعد هر سختی اسونی هست سختیای درستو با جون و دل بپ ...

ممنونم عزیز دلم😍😍😍😍❤️❤️❤️یتی قبولیم قطعیه؟آخه باورم شده دیگ وقتی این همه آدم گفتن ینی شانسی نیس؟حتمیه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم راجع به ازدواجم میشه بگی؟

گران باش؛ گاهی برای خودت هم خط و نشان بکش، رژیمِ ارزشمندی و غرور بگیر، به دلت اجازه نده هر کار که دلش خواست بکند و با منتِ هرکس را کشیدن، تمامِ هویت و ارزشت را لگد مال کند. خودت را تحمیل نکن، بگذار انتخابت کنند! یاد بگیر اگر کسی تو را نادیده گرفت؛ بی هیچ حرف و سوالی، مسیرت را جدا کنی. خودت را از دوست داشتن و احترام هایِ یک طرفه تحریم کن. آدم هایِ این زمانه ظرفیتِ بیش از حد دوست داشته شدن را ندارند، آدم هایِ این زمانه، عجیبند، هرچقدر متواضع تر باشی، بیشتر تو را لِه می کنند! با ارزش باش، بگذار شبیهِ یک گنجینه، دنبالت بگردند، خودت را پشت هیچ ویترینی عرضه نکن، اگر هم کردی، لااقل؛ گران باش!!!💜
ممنونم عزیز دلم😍😍😍😍❤️❤️❤️یتی قبولیم قطعیه؟آخه باورم شده دیگ وقتی این همه آدم گفتن ینی شانسی نیس؟ ...

ببین ب حرف ما نیست گلم 

هرچی بیشتر درس بخونی موفقیت قطعی تره 😍 

بیشتر وقت بزار امیدوارم قبول میشی

ببین ب حرف ما نیست گلم  هرچی بیشتر درس بخونی موفقیت قطعی تره 😍  بیشتر وقت بزار امیدوارم ...

ممنونم😍❤️❤️❤️❤️آزمون فردا ب نظرت خوبه یا نه آخه اونطور ک میخاستم نخوندم چون تاریخ رو استباه بودم

حتما میشی گلم  موفقیت دست خودمون هست هرچی بیشتر تلاش کنیم رسیدن ب اون چیز قطعی تره  ی صل ...

ممنون عزیزم🌹🌹🌹

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

هرکسی چیزی بهت میگ زود ناراحت میشی و حال دلت بد میشه  وقتی ی مشکل تو زندگیت پیش میاد فک میکنی ...

راجب من میگی

~اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب ~    مَرا اَز مَـن رَهــــایَم کُن... سَر تا پا بِه عِـ♡ـشق خُود دْچارم کن...الله♡