2777
2789
نه عزیزم من همیشه داخل خونمون هر اتفاقی ک میخواد بیوفته من قبلش خبردار میشم  حالا نمیدونم چشم ...

میشه بگی دختر من شفا میگیره یا نه اسمش حورا میشع بگی الرزیش ب گندم یا لبنیات خیلی اذیتم 

پسر  عزیزم من دارم میگم ک قطعی نیست الان دارم خودمو ب چالش میکشم چون بیشتر وقتا یعنی 90درصد مو ...

مرسی عزیزم خدا بهتون سلامتی بده

خود را به خدا بسپار،همراه سراسر اوست                              دیگر تو چه میخواهی؟!بهر طلبت از دوست                         خود را به خدا بسپار،چون اوست نوازشگر                             چون ناز تو می خواهد،او را ز درون بنگر                               خود را به خدا بسپار❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

راجبه خودم  ...چجور آدمی ام ، مشکلم چیه ؟

عزیزم من زندگیتونو ک نمیدونم ی سوالی بپرسی از حسم کمک میگیرم بهت میگم 

ولی این تاپیکا زده بودم ببینم کسی هست مثل من باشه یا نه😅 

میخواستم از تجربه هاتون بگید برام 

عزیزم راجع به ازدواجم میشه بگی؟

گران باش؛ گاهی برای خودت هم خط و نشان بکش، رژیمِ ارزشمندی و غرور بگیر، به دلت اجازه نده هر کار که دلش خواست بکند و با منتِ هرکس را کشیدن، تمامِ هویت و ارزشت را لگد مال کند. خودت را تحمیل نکن، بگذار انتخابت کنند! یاد بگیر اگر کسی تو را نادیده گرفت؛ بی هیچ حرف و سوالی، مسیرت را جدا کنی. خودت را از دوست داشتن و احترام هایِ یک طرفه تحریم کن. آدم هایِ این زمانه ظرفیتِ بیش از حد دوست داشته شدن را ندارند، آدم هایِ این زمانه، عجیبند، هرچقدر متواضع تر باشی، بیشتر تو را لِه می کنند! با ارزش باش، بگذار شبیهِ یک گنجینه، دنبالت بگردند، خودت را پشت هیچ ویترینی عرضه نکن، اگر هم کردی، لااقل؛ گران باش!!!💜
عزیزم من زندگیتونو ک نمیدونم ی سوالی بپرسی از حسم کمک میگیرم بهت میگم  ولی این تاپیکا زده بودم ...

ببخشید شما هم حس میکنی ۱۴۰۴پزشکی قبول میشم؟😊😊😊😊😊آخه چند نفر گفتن یکیم امین امشب گفت ک ۱۴۰۴ی خوشحالی داری🌸🌸🌸🌸🌸

میشه بگی دختر من شفا میگیره یا نه اسمش حورا میشع بگی الرزیش ب گندم یا لبنیات خیلی اذیتم 

بیماری خاصی داشته باشه حتما شفا میگیره 

ی صلوات می‌فرستم برای دخترتون عزیزدلم ایشالا ک زودتر حال دلتون خوب میشه🌹

بیماری خاصی داشته باشه حتما شفا میگیره  ی صلوات می‌فرستم برای دخترتون عزیزدلم ایشالا ک زودتر ح ...

ببخشید شما هم حس میکنی ۱۴۰۴پزشکی قبول میشم؟😊😊😊😊😊آخه چند نفر گفتن یکیم امین امشب گفت ک ۱۴۰۴ی خوشحالی داری🌸🌸🌸🌸🌸

مثلا حال دلم کی خوب میشه؟

هروقت خودت اراده کنی عزیزم 

ببین تا هروقت بخوای میتونی دپرس باشی این حس دست خودته 

همه تو زندگیشون روزای تاریک دارن ولی همون تاریکی باعث جوونه زدنشون میشه 

بعد این اتفاقای بد تو زندگیت جوونه میزنی و روزای خوشی داری گل☺️🌼

ببخشید شما هم حس میکنی ۱۴۰۴پزشکی قبول میشم؟😊😊😊😊😊آخه چند نفر گفتن یکیم امین امشب گفت ک ۱۴۰۴ی خوش ...

قبول میشی عزیزم 

سعی کن قوی باشی و ادامه بدی بعد هر سختی اسونی هست سختیای درستو با جون و دل بپذیر ک روز های خوب در راهه برات

خودم میخوام ، دیگران نمیزارن خوش باشم

اگ ب حرف دیگران بخوای زندگیتو بچرخونی همیشه این حال بد با توعه سعی کن برای خودت و خانوادت زندگی کنی 

هرچی شما شاد تر باشید حسودای زندگیتون غمگین تر میشن پس تا جایی ک میتونی شاد باش😍🌼