2777
2789
عنوان

نظرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان میخوان بگن بچه ای 

شاید باشی ولی احساساتت احساسات یه انسانه چه فرقی داره چند سالت باشه

نمیدونم چی بگم, اینجور شرایطی ک ندونی باید چیکار کنی رو زیاد داشتم به هر شکلی بوده پشت سر گذاشتم... 

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

[QUOTE=254923485]داداش ایموجی ها رو اشتباه میزنی 🤦‍♀️  فقط میتونم بگم اگر بخای ادامه بدی همه دختره رو از ...[/QUOTE

متنو یه جایی نوشتم کپی کردم،حسش نبود اینجا ایموجی ها اوکی در نیومده چون کپی کردم

یه مدت بگذره اوکی میشی ، اینده خیلی طولانیه سن شمام بسیار کم برای شروع مسائل عاشقانه ، از ترم ۲/۳ دانشگاه بع بعد قشنگ تر برات میگذره ، تمرکزتو بذار برای قبولی

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

یکم استیکر خنده هاتو با این متنت درک نکردم به هرحال بچسب به کنکور و درست این حس ها هم گذراس  ...

تایپش کپی کردپ از تاپیک اولم تا نظرای جدید ببینم ،اشتباه شده تاپیک‌اولمو ببین متنش همونه

یکم استیکر خنده هاتو با این متنت درک نکردم به هرحال بچسب به کنکور و درست این حس ها هم گذراس  ...

تایپش کپی کردپ از تاپیک اولم تا نظرای جدید ببینم ،اشتباه شده تاپیک‌اولمو ببین متنش همونه

نسل بر باد رفته ی پر ادعا  من نمیدونم چحوری توو سن کم میشه دنبال جنس مخالف بود اونم فاز عشق

اول اینکه ظاهرا استیکر خنده توی متن هست که چون کپس کردم از تاپیک اولم اینطوری شده😊

بعدشم من‌نگفتم عاشقشم،شاید هر حسی باشه

مهم اینه در حال حاضر اذیتم میکنه این مسئله..

اول اینکه ظاهرا استیکر خنده توی متن هست که چون کپس کردم از تاپیک اولم اینطوری شده😊 بعدشم من‌نگفتم ...

من از استیکر حرفی زدم؟؟؟اذیت میشی یا وابستشی یا عاشقشی ک ظاهرا عاشقشی چون بعد از ی مدت جدایی داری اذیت میشی وابسته نیستی عاشقی وابستگی خیلی زود میپره

بعدشم حواست ب لحن حرف زدنت باش