2777
2789
عنوان

ایده برای خبر بارداری

481 بازدید | 19 پست

خانما انشالله این ماه کلی قرص دارو امپول زدم انشالله بگیره دلم روشنبه شما چطور خبر بارداریتون ب همسرتون گفتین 

برای فرزندی ک ندارم ..من بدون دیدن و داشتن تو روزها و شبها انتظار مادری کرده ام ..من با هر قرص . هردعا.هرامپول.و هر روزامید برایت لالایی خونده ام دلبندم . من مادری هستم که ندارمت ....مادری که دردهای بسیار و درمان های دردناک ب تن خوو داده ام برای ی لحضه اغوش تو.برای داشتنت..تو باشی همه دردها اسون میشود جان مادر ...دلنوشته من مادر برای فرزندی ک ندارمش

انشاالله منم باردارباشم

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔

مال من خیلی پرخرجه ولش

موافق بابرابری زن ومرد✅من انفسکم،مخالف باامرناپسندصیغه🔞❌،موافق باازدواج✔،مخالف بارابطه نامشروع دردوستی🔞❌،موافق بادوستی برای آشنایی✅یه دختر جذاب ازاهالی مشهد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله منم باردارباشم

ان شاء الله عزیزم ،منم در حال اقدامم منتظر خبر خوبم،به امیدخدا ماهممون بارداریمو🙏

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ان شاء الله عزیزم ،منم در حال اقدامم منتظر خبر خوبم،به امیدخدا ماهممون بارداریمو🙏

انشاالله 😍🤲

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
نمیدونم چرا به دلم افتاد بارداری،،،،، انشالله که باشی

من چطور😍

دوست عزیز من حس ششمی نیستم،،، ولی از خدا میخام بهترینها رو برات پیش بیاره،،، نمیدونم مشکلت چیه ولی ا ...

ممنونم عزیزم 💖

نمیدونم چرا به دلم افتاد بارداری،،،،، انشالله که باشی

وای انشالله انشالله 

برای فرزندی ک ندارم ..من بدون دیدن و داشتن تو روزها و شبها انتظار مادری کرده ام ..من با هر قرص . هردعا.هرامپول.و هر روزامید برایت لالایی خونده ام دلبندم . من مادری هستم که ندارمت ....مادری که دردهای بسیار و درمان های دردناک ب تن خوو داده ام برای ی لحضه اغوش تو.برای داشتنت..تو باشی همه دردها اسون میشود جان مادر ...دلنوشته من مادر برای فرزندی ک ندارمش