2789
عنوان

حس ششمی

200 بازدید | 34 پست

من دوسال درگیر موضوعی هستم که هیچ رقمه درست نشده دعا و نذر کردم نشد ..جور نمیشه همه چیز براش محیاس ولی نمیشه خسته شدم هزار تادرد و مرض گرفتم از غصه میشه بگین کی به خواستم میرسم ممنون ازجوابتون❤

دخترم جونمه ❤👧

کسی اومد منم لایک کن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم من قول دادم دیگه حس نکنم تلپاتی وانرژیم تحلیل نره ولی بخاطر خودت اینبار چون تنهام میگم ذهنتو آروم کن خیلی آشفته ایی تمرکزم نداری مدامم بدنت سرده یکم آرامش دلت میخواد مکان زیارتی یا مسجد برو شب پنجشنه دعای کمیل توی مکان معنوی با تجزع خشوع خواسته تو از خدا بخواه مطمنم میشه  درضمن دختر خیلی خوشکلی هستی ادم باهمون دیدار اول مجذوبت میشه امیدوارم بزودی بخواستت برسی ودیر نیست لطفا سوال دیگه ایی نپرس ممنون

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠
حاجت روا باشین شب عیدی❤ماکه ناامیدیم💔

ناامیدی مال شیطانه. عزیزم خدا هوای بندهاشو داره مطمئن باش اون صلاجمون رو میدونه هرچند برخلاف خواسته دلمون باشه. بعضی وقتا صلاح یه کار تو نشدنش هست انشالله خواسته دلت با حکمتش یکی باشه

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻