2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 34 پست
عزیزم من قول دادم دیگه حس نکنم تلپاتی وانرژیم تحلیل نره ولی بخاطر خودت اینبار چون تنهام میگم ذهنتو آ ...

من چی استرسم کم میشه قلبم اروم میگیره همه چی درست میشه ببخشید سوال پرسیدم خیلی معذرت میخوام

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم من قول دادم دیگه حس نکنم تلپاتی وانرژیم تحلیل نره ولی بخاطر خودت اینبار چون تنهام میگم ذهنتو آ ...

ببخشید منم فقط یه سوال دارم خیلی ذهنم درگیره‌.ینی گرایشم عوض میشه؟امکانش هست تغییر بدم گرایش دانشگاهمو؟

مبشه عزیزم من یه سوال دارم فقط میخوام یه کلمه بگین ؟ میشه بپرسم ؟

عزیزم باور کن دوست دارم ولی من مثل اهن ربام قطب مثبتمو بدم منفی  جذبم میشه مشکل توزندگیم وگره توکارم میفته الانم که داشتم برا دوستمون میگفتم پاهام خواب رفت کارش حاده ولی نشدنی نیست ممنون که درک میکنی

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠

مممونم ، از انرژی که برای من صرف کردین ❤انشالله خدا برات جبران کنه 💚

دخترم جونمه ❤👧
عزیزم باور کن دوست دارم ولی من مثل اهن ربام قطب مثبتمو بدم منفی  جذبم میشه مشکل توزندگیم وگره ت ...

فقط میخام بدونم برم دنبال تغییر گرایش یا نه بی فایدس؟خیلی برام مهمه.اخه این گرایشمو دوس ندارم زیاد

خیلی سخته منم همیشه نا امیدم واقعا...

عزیزم منم خیلی ناامیدم ولی گناهه

ببین ادم وقتی نمازاشو میخونه ایمانشو بهتر میکنه ناامیدیش کم میشه انرژیش بالا مباد نمیدونم چرا ما اینو میدونیم و بازم اشتباه میکنیم قبولش نداری سه چهار روز امتحان کن 

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
عزیزم باور کن دوست دارم ولی من مثل اهن ربام قطب مثبتمو بدم منفی  جذبم میشه مشکل توزندگیم وگره ت ...

عزیزم منم‌خواسنم بپرسم یه سوال از تو خصوصی ولی وقتی گفتی نمی تونی دلم نمیومد الهی حضرت زهراا حافظت باشه..دلت صافه..برام دعاکن انتقال جنین سومم حامله بشم خیلی چشم انتظارم

خدایا به امیدی تو...برای حاجت دلم دعاکنید 💙

خدا که خیلی وقته باهام قهره...

اینطور نگو عزیزم مگه میشه اصلا

منم ی شب خ دلم گرفته بود انقد حرص خوردم ک خدا اصن منو نمیبینه و فلانو فلان همینجوری گفتمو گفتم تا خابم برد 

خاب دیدم دارم امتحان میدم دور تا دوورم دوربین مداربستس نقطه ب نقطه ی اطرافم😵‍💫

وقتی بیدار شدم جوابمو گرفتم

عزیزم خدا همیشه میبینه و حواسش هست اگه میبینی اونطور ک میخای نمیشه حتما صلاحت نبوده این ایه قرانه ک میگه چ چیزایی ک شما دوستش دارید اما براتون بده و خدا مانعش میشه و چ بسا چیزایی ک بدتون میاد اما براتون خوبه و خدا میدونه و شما نمیدونید

دلتو بسپار خودش مگه چقد قرار زندگی کنیم ک همش غصه و اعصاب خوردی باشه توکل ب خودش مگه کیو داریم غیر خودش

بهترین برات در نظر گرفته شد ...چیزی که همونایی که باعث شدن بهش نرسی ... به داشتنش حسادت کنن ....تحمل کن .... مراقب زندگیتم باش خیلیا آرزوی جایگاهتو دارن 

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉