در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
نی نی پلاس نصب کن من ای وی اف کردم فقط پی ار پی یادم نمیاد چی بود
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
عزیزم میشه از تجربه هات بگی موفق بود من برای بار سوم میخوام انجام بدم
نه گلم برای من نشد مم قدام قبل انتقال جنین انحام ندادم ترسیدم نکیره نکو مهم بود بعد روز انتقال معطل زیاد شدم من زیر سرم بالش نبود باعث شد بالا بیارم درحا بعد انتقال استفراغ کردم بعد پاشدم کار کردم هیچی رعایت نکردم بعدش نزدیکی داشتم کلا خراب کردم اینکارارو نکن مثل من هزینه میپره ،نی نی پلاس مپفقیت ای وی اف زیاد داره اونحا دورهمی ای وی اف بعدش بیخیال شدم باردار شدم بعد اینم بگم دنبال تمام امپول داروها خودم رفتم حساب کن سبزده ابان هلال احمر و صادقیه و چندحا دیگه میرفتم و میومدم استرس ایشالله خودت باردار بشی نیاز به ای وی اف نباشه برات ،روغن سیاه دونه یادمه یه خانم از قبل تخمک کشی تا مثبت شدنش هر شب میمالید پهلوشو میبست گرم بمونن، چهار کیلو وزن کم کرد
ممنون عزیزم والا انقد تاپیک و پست راجع به این چیزا خوندم
نی نی پلاس بهتره واقعا اینجا چیزی زیاد یاد نمیگیری. ایشالله بگیره دامنت سبز بشه