2777
2789

بالا تو ذره بین سرچ کن تاپیکای زیادی میاد عزیزم

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

پی ار پی چی بود

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نی نی پلاس نصب کن من ای وی اف کردم فقط پی ار پی یادم نمیاد چی بود

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
عزیزم میشه از تجربه هات بگی موفق بود  من برای بار سوم میخوام انجام بدم

نه گلم برای من نشد مم قدام قبل انتقال جنین انحام ندادم ترسیدم نکیره نکو مهم بود بعد روز انتقال معطل زیاد شدم من زیر سرم بالش نبود باعث شد بالا بیارم درحا بعد انتقال استفراغ کردم بعد پاشدم کار کردم هیچی رعایت نکردم بعدش نزدیکی داشتم کلا خراب کردم اینکارارو نکن مثل من هزینه میپره ،نی نی پلاس مپفقیت ای وی اف زیاد داره اونحا دورهمی ای وی اف بعدش بیخیال شدم باردار شدم بعد اینم بگم دنبال تمام امپول داروها خودم رفتم حساب کن سبزده ابان هلال احمر و صادقیه و چندحا دیگه میرفتم و میومدم استرس ایشالله خودت باردار بشی نیاز به ای وی اف نباشه برات ،روغن سیاه دونه یادمه یه خانم از قبل تخمک کشی تا مثبت شدنش هر شب میمالید پهلوشو میبست گرم بمونن، چهار کیلو وزن کم کرد 

نه گلم برای من نشد مم قدام قبل انتقال جنین انحام ندادم ترسیدم نکیره نکو مهم بود بعد روز انتقال معطل ...

ممنون عزیزم والا انقد تاپیک و پست راجع به این چیزا خوندم 

توکلت الله 
ممنون عزیزم والا انقد تاپیک و پست راجع به این چیزا خوندم 

نی نی پلاس بهتره واقعا اینجا چیزی زیاد یاد نمیگیری. ایشالله بگیره دامنت سبز بشه