2821
2789

موفق باشی عزیزم، من تجربه ای ندارم فقط خودمم بچه ندارم کنجکاو شدم ببینم شرایطش چیه جوریه

سخت بود ولی گذشت.                                           نمیدونم چه جوری ولی خدا درستش کرد.                          حسبنا الله و نعم الوالوکیل.

ممنون عزیزم .ما تقریبا دو ماه پیش توی سایت بهزیستی برای فرزند خواندگی ثبت نام کردیم دوروزه بعد از بهزیستی شهرمون برای مصاحبه حضوری هماهنگ کردن که یکسری سوالات معمولی از شرایطمون و وضعیت مالی پرسیدن .بعد گفتن برین باهاشون تماس میگیریم برای بازدید منزل ،تقریبا یک هفته زمان برد که اومدن در اصل برای بازدید کل خونه نیومدن.فقط خانومه بهزیستی دوباره یکسری سوالات شخصی از زندگی ما و موافقت خانواده ها و اینکه آیا بعد ها به  بچه چجوری توضیح میدین اومدنشو و سن و جنسیتش سوالاتی پرسیدن.بعد از اون دو هفته بعد تماس گرفتن بریم سه تا نامه برای مرکز مشاوره  و احراز هویت و پزشکی قانونی دادن.که ما دوتا شو انجام دادیم که ارجاع دادن به بهزیستی فقط مونده پزشکی قانونی استان که رفتیم ازمون آزمایش عدم اعتیاد گرفتن و پنج تا نامه بهمون دادن برای مراجعه به چند متخصص داخلی و مغزو اعصاب و متخصص ارولوژی که چون زمان بر بود برگشتیم که سر فرصت بهشون مراجعه کنیم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ممنون عزیزم .ما تقریبا دو ماه پیش توی سایت بهزیستی برای فرزند خواندگی ثبت نام کردیم دوروزه بعد از به ...

ان شالله ک همه چی به خوبی پیش بره عزیزم چ کار بزرگی کردین افرین به شما.

اینکه میگن باید ملکی به نام بچه بزنی واقعیته؟

ممنون پریسان جوون.نه عزیزم ما هنوز به اون مرحله کمیته نرسیدیم. چون به فرزند خوانده ارثی تعلق نمیگیره باید  تو دفتر خونه رسمی ثبت بشه که بعد از مرگ پدر و مادر یک سوم از اموال به اون برسه

سلام عزیزم.من دیروز ثبت نام انجام دادم میخواستم بدونم دکتر مغز و اعصاب قراره چی رو بررسی کنه؟من بیماری خود ایمنی دارم عصب هام التهاب داره و قرص میخورم بیماریم اصلا مشخص نیست تا خودم به کسی نگم!میخواستم بدونم با این شرایط بهمون بچه میدن؟

سلام عزیزم.من دیروز ثبت نام انجام دادم میخواستم بدونم دکتر مغز و اعصاب قراره چی رو بررسی کنه؟من بیما ...

ما هم ۸ ماه پیش ثبت نام کردیم ولی تا دعوت کنن برای مشاوره ۶ ماه طول کشید ولی ما تند تند مشاوره ها رو رفتیم و پیگیری کردیم . الان مراحل پزشکی قانونیش رو انجام دادیم که شامل ازمایش اعتیاد و ایدز و هپاتیت و .. بود ولی ارجاع به دکتر متخصص  مغز اعصاب و اورولوژ و غیره ندتشتیم. و گفتن برین دادگاه منطقه خودتون که قراره چهارشنبه برم ببینم چی میشه

انگار مراحل مختلف توی شهر های مختلف کمی فرق داره.

دوستانی که نی نی های خوشگلشون رو تحویل گرفتن میدونن چقدر بعد از دادگاه میتونیم بچمون رو ببینیم؟ البته هنوز کمیته استانی برامون تشکیل ندادن باید بریم تهران برای کمیته

ما هم ۸ ماه پیش ثبت نام کردیم ولی تا دعوت کنن برای مشاوره ۶ ماه طول کشید ولی ما تند تند مشاوره ها رو ...

شما امتیازتون چند شد؟مال ما شد ۱۲۹

گفتن کمه باید حداقل ۱۴۰ بشه

بعد گفتن اگه جنسیت و سن رو خودتون تعیین کنید امتیازتون کم میاد بزارید ب عهده خودمون تا امتیازشو بگیرید!

منم چون ۳۸ سالمه گفتن بچه ۳ تا ۵ سال بهم میدن

من پسر زیر ۲ سال میخواستم مجبور شدم قبول کنم

گفتن حالا تو کمیسیون بگید احتمال داره حتی بهتون نوزاد بدن چون سنتون به چهرتون نمیاد

شوهرم ۳۶ سالشه

شما امتیازتون چند شد؟مال ما شد ۱۲۹ گفتن کمه باید حداقل ۱۴۰ بشه بعد گفتن اگه جنسیت و سن رو خودتون ت ...

ارشینام جان به ما اصلا در مورد امتیاز چیزی نگفتن. خودمم جایی تو پرونده ندیدم بزار چهارشنبه برم دادگاه بعدش یه سر میرم بهزیستی ببینم امتیازمون چند شده. منم ۳۴ سالمه و همسرم ۳۷ سالشه. یکی از دوستان که توی نی نی سایت باهاش اشنا شدم چهار سال پیش یه پسر چهار ماهه بهشون دادن البته سنش زیر ۳۵ بود.

ما تصمیم گرفتیم به فامیل نگیم فرزخوانده میگیریم و فکر کنن بچه  زیستیه خودمونه حالا موندم کی بهمون بچه میدن و اصلا چند ماهشه🤔😅 .شما ازشون در مورد زمان چیزی نپرسیدید؟ کدوم استان هستین شما هم تهرانید؟

ما تصمیم گرفتیم به فامیل نگیم فرزخوانده میگیریم و فکر کنن بچه  زیستیه خودمونه حالا موندم کی بهم ...

نه ما زنجانیم. اگه به ما هم نوزاد کوچیک بدن به همه میگیم رحم اجاره ای گرفته بودیم ولی اگه بزرگ بدن که چاره ای نیست مجبوریم بگیم!

این خانومه به ما گفت بیاید ببینم اصلا برای ثبت نام امتیازتون میرسه یا نه؟ الکی ثبت نام نکنید.حتما مال شما رسیده.مثلا اینکه ی خواهر داشته باشیم ک به بچه شیر بده به ما محرم بشه ی امتیاز داشت ک ما نگرفتیم! یا خانواده شهید بودن امتیاز داشت نگرفتیم.من شاغل باشم هم ۱۰ امتیاز بود...

خانومه گفت روند اداری تموم بشه اگه بچه مورد نظرتون باشه یک سال حدودا طول میکشه😑

ما تصمیم گرفتیم به فامیل نگیم فرزخوانده میگیریم و فکر کنن بچه  زیستیه خودمونه حالا موندم کی بهم ...

اگه بچه سه تا ۶ ماهه بهتون بدن چطور میخواید بگید بچه خودتونه؟ به فامیل مخصوصا؟ چجوری باید از فامیل قایم کرد؟من هیچ ایده ای ندارم نمیدونم چیکار کنم