من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
بنظرم یه کمد بخر و گهواره بقیشم لباس و وسایل بهداشتی اسباب بازیم بنظرم از الان خیلی ضروری نیست بعدا کم کم میخری
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
میگن رسمه لباس بچه اولو مادر من باید بخره اونم میدونه ولی هنوز اقدامی نکرده به شوهرمم میگم میگه به من چه رسمه باید اونا بخرن به مننگو😔ایقد حال دلم خرابه
راستی تو کمر درد نداری؟ من از هفته ۲۵ کمر درد بدی اومده سراغم
خانما بوفه حدودا ۳ تومنه برا اتاق بچه .من میخوام به جاش شلف بگیرم .حدودا ۱۲۰ سانت بلندیشه. ۴ طبقه. ه ...
منظورت همین مدل ویترین بدون در هست؟ یا شلف دیواری؟