ای بابا انشاءالله درست میشه غصه نخور عزیزم نی نی گناه داره نمیتونن یه وام قرض الحسنه ۱۰ تومنی بگیرن ...
نمیدونم عزیزم فعلا ک منو بچم این وسط بی کسو کار موندیم😀نیاز به ده تومن نیست اخه من نمیخام خیلی سخت بگیرم،دوسه تومنم باشه کارم راه میوفته،برای کوچیکیش لباس میخرم وقتی بزرگ شدم دیگه وظیفه شوهرمه بخره
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
نمیدونم عزیزم فعلا ک منو بچم این وسط بی کسو کار موندیم😀نیاز به ده تومن نیست اخه من نمیخام خیلی سخت ...
ای جانم آفرین بهترین کار و میکنی ولی یه تحقیق بکن موسسه که وام قرض الحسنه بده زیاده ۵ تومنم بگیری ماهی ۵۰۰ قسطش میشه که خانوادت میتونن بدن قشنگ براش یه گهواره بگیر و یکم لباس و وسایل بهداشتی
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
کدوم عزیزم؟جنسشون پی وی سی هست قابل شستشو. خوبه به نظرت؟یا بوفه بگیرم؟
دومی مستطیل شکله قشنگ تره خب بستگی داره بخوای تخت و گهواره بگیری یا نه اگه میخوای نگیری که همین قشنگه ولی اگه میخوای بگیری بهتر همین شکل بدون در ولی ست اونا بگیری
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
ب من گفتن سرویکست کوتاهه عمل کن و نکردم رضایت نداشت همسرم حالا امپول استفاده میخوام کنم با شیاف و استراحت میشه موقع زایمانت منو دعا کنی اسمم محدثه اس ب سلامت فندقمو بغل بگیرم مرسی امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی
با دلهای پاکتون برای سلامتی همسرم صلوات بفرستید✔ 💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚
ب من گفتن سرویکست کوتاهه عمل کن و نکردم رضایت نداشت همسرم حالا امپول استفاده ...
چشم عزیز دلم انشاءالله نی نی تو سالم و صالح بغل بگیری🤗🤗😍😍
انشاءالله که بهترین ها برای خودت و نی نی نازت رقم بخوره گلم😘😘🤗🤗
داری عکسشو؟من ندیدم اصلا .هر چیم تو ستا هست .در داره و پایینش کشو.منم اصلا دوس ندارم.
ببین برای من در نداره و یه کشو پاینش خورده بزار ببینم اگه داشته باشم برات بفرستم اگه نبود یکی دوساعت دیگه عکس میگیرم میفرستم برات ببینی