2777
2789
عنوان

با همکارم ....

406 بازدید | 21 پست

2و3 حلسه بود ارتباط داشتم برا اشنایی اینا من ی نامزدی ناموفق داشتم حالا صبح حرف میزدیم گف بعضی مسایل مثل همین ازدواجت تو خانواده ما خوب نیس نمخوام خانوادم هیچ وق بفهمن  مامانم حساس اینا حالا میخوام بهم بزنم انگار کشت مردشم ولی نمیدونم چطور بگم بسوزه هم مرتیکه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا ازار بدی؟ چرا بسوزونی خواهرم خب بگو من نمیتونم مخفی کاری کنم تمام

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بهش بگو 

یه وقتایی باید رفت…!

اونم با پای خودت

باید جاتو تو زندگی بعضیا خالی کنی…!

درست تو شلوغیاشون

متوجه نمیشن چی میشه

اما بدون، یه روزی، یه جایی

بد جوری یادت می‌افتن…

که دیگه خیلی دیر شده…

خیلی…

من پسرم

خیلی راحت بگین من نمیخام

دلیلی نگین بهش

فقط بگین نمیخام دیگه ادامه بدم ودیگه تو محل کارتونم محلش ندین وجدی باشین باهاش

اینطوری ادب میشه خیالتون راحت

بهش توهین نکنین که اثرعکس داره

پسر هستم!

حرف بدی نزده.درست گفته تو بعضی خانواده ها اصلا نگاه خوبی به این قضیه ندارن.بنظرم ادم فهمیده ای بوده که انقد باهات اوکی بوده که تو راحت تونستی بگی بعضیا یه طورین ادم نمیتونه بهشون بگه حتی.حالا تو بش گفتی اونم قبول کرده و میگه به بقیه نگیم بخاطر اینکه ممکنه بعدها کسی زخم زبون بهت بزنه و ناراحتت کنه.بنطرم ادم عاقل و فهمیده ایه.اگر فقط بخاطر همین همه چیزو میخای خراب کنی و ایراد دیگه ای نداره.خودت یه مشاور برو برای تصمیم گیری بهتر برای اینده ات.انقد سطحی فکر نکن به عمق حرف و علت بیانش توجه کن

کار خوبه خدا درست کنه  
نامزدی ناموفق مثل داشتن دوست پسره  اگه این قدر حساسن بگو نه  پسر پادشاهه مگه که این قدر ...

ن رسمی بود ن بابا کلا از هر لحاظی ازم سطحش پایینتره.ارع بابا قبلی هم ی پا اخوند....بود نمیدونم چرا هر جا بر  بچ بسیجی داریم پست من میخوره

سلام .با احترام دلیلی برای سوزوندنشون نمی‌بینم.شرایط رو گفتن و در واقع خواستن حرفی پشت سر شما نباشه.کافیه بگید بهم نمی‌خوریم همین.در ضمن اگر بسوزونیتش ممکنه رو‌لج بیفته و نامزدی قبلی رو به همه بگه .در نتیجه احتمالا روی کیس های بعدیتون اثر می‌ذاره.در پناه خدا