2777
2789
عنوان

با همکارم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 21 پست
ن رسمی بود ن بابا کلا از هر لحاظی ازم سطحش پایینتره.ارع بابا قبلی هم ی پا اخوند....بود نمیدونم چرا ه ...

بعضیا از اول دنبال اتو گرفتنن 

اینارو اصلا محل نده 

دُغدویه به معنای دختر و دوشیزه و نام مادر زرتشت است!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حرف بدی نزنه.درست گفته تو بعضی خانواده ها اصلا نگاه خوبی به این قضیه ندارن.بنظرم ادم فهمیده ای بوده ...

واقعیتش نمیتونم تا اخر عمرم استرس این پنهون کاریو داشته باشم بعدم با اینا میبینم اختلاف فرهنگیمون زمین تا اسمونه ی امر عادیه ولی این ب مسایل ذیگشم فکر میکرد و اگه اجازه هم بدی مطرح میکنه

ن رسمی بود ن بابا کلا از هر لحاظی ازم سطحش پایینتره.ارع بابا قبلی هم ی پا اخوند....بود نمیدونم چرا ه ...

خوب ببین خودت نمیخای طرف رو و میگی ازم پایین تره. پس نگو بخاطر این حرفش میخام بسوزونمش‌. خیلی عادی بهش بگو فکرام کردم بنظرم به درد هم نمیخوریم و تمام.اذیت آزار هم دیگه چرا؟

کار خوبه خدا درست کنه  
سلام .با احترام دلیلی برای سوزوندنشون نمی‌بینم.شرایط رو گفتن و در واقع خواستن حرفی پشت سر شما نباشه. ...

ی حور میگین انگار قصدم مخفی کاریه بعد 2 ج اینا خودم مطرح میکنم زیاد مهم نیس چون شماره نامزد سابقم هم میدم اگه بخواد 

ی حور میگین انگار قصدم مخفی کاریه بعد 2 ج اینا خودم مطرح میکنم زیاد مهم نیس چون شماره نامزد سابقم هم ...

منظورم این نبود که مخفی کاری میکنید عزیز.کار خوبی میکنید بعد دو جلسه مطرح میکنید آفرین.منظورم این بود که اگر بسوزونیتش این آدم از لج میاد توی محل کارتون چون همکاری و به همه میگه چون این مورد و داشت نخواستمش .و ممکنه بقیه کیس هاتون رو از دست بدید.لطفالطفا منظورم و متوجه بشید.قصد جسارت نبود.توصیه بود.در پناه خدا