2777
2789

چون هر کسی تو زندگیش یه آدم رو داره که ازش ایراد گرفته..

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از  بس اطرافیان گیر دادن ایراد گرفتن تا تاثیرش شده این

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

چون خودشونو دوص ندارن و زندگی شونو 

با بقیه مقایسه میکنن و اعتمادشون میاد پایین🤌🏻

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷

اعتماد به نفس بعضیا واقعا پایینه! بعضیا هم فکر میکنند پایینه.

این روزا خیلیا میبینم که وانمود میکنن به چیزی  که فکر میکنند می‌خوان! نه چیزی که هستن! نکته مهم همینجاست! یک سرکش واقعی! این جهان به یک سرکش واقعی نیازمنده تا با قوانین طبیعی مخالفت کنه و همچیو تموم کنه😉🔥🔥 البته به نفع خودش!🔥🔥🔥💯💯💯

من خودم یکی بااستفاده به نفس بالا گیر یه عده از خدا بی خبر و بی اعتماد به نفس افتادم که برای بالابردن خودشون منو پایین کشیدن خیلی تحقیرم میکردن و نیش و کنایه میزدن ،از هر حرکت و رفتارم ایراد میگرفتن بالاخره بعداز چند مدت منو ضعیف کردن الان بهتر شدم اما یه مدت خیلی ویران شدم

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

جدا خیلی ناراحت شدم. درسته اطرافیان ممکنه تاثیر بذارن ولی اولا باید یه جوری برخورد کنیم که به خودشون اجازه ندن در مورد ظاهر و اندام ما وراجی کنن و بعدم سعی کنیم خودمونو دوس داشته باشیم.

چ جالب منم بعد شونصد سال اومدم نی نی سایت هزار سالمه

کبکم ن تنها خروس میخونه بلکه شهرام شب پره هم میخونه 🥰نمیترسین وقتی مردین بیان تو اکانت نی نی سایتتون تاپیکاتونو ببینن؟فوبیای منه🤐وحشی منم بافقی اَدامُ در میاره🤪دوتاصلوات بفرست یکی واسه من یکی واسه خودت🤣پرروام خودتی🤨این امضارو تو ی روز ننوشتم تو روزهای متوالی نوشتم خیلیا گفتن سرگیجه گرفتیم قبلش مسکن بخورتواگ میتونستی این همه امضارو بخونی الان دکترا داشتی پس زحمت نکش نخون شما کراشاتون  گلزار و پارسا پیروز فره من کراشم کراش ماشینیه قبلنا اکس اسم قرص توهم زا بود الان شده یار سابق اوه مای پیغمبر عسک بده😑بزبز😑 زود بز🙁چرا نمیبزی؟من ب نی نی سایت ایمان اوردم چون تو ی تاپیکی ک ترکیده بود هنوز لایکم میکردن 😐منیش پیول نت دامه وگرد منیش قصه بکین😒 هایده کو پری خانم توام ملکت بکم 🤪 بغیر استارتر و ۸۰۰ گله کاربر تر دی کسی ریپلای نکه ی حوصله نیرم بجز نی نی یار کسی تر تعلیقم نکه ی و پلیس فتا شکایت کم ن گیانم شیت نیم اری کورد کرماشانم نازار ۷ طایفه اینه بدان بچه ننه پرونده ی مه هم وزن تونه مه زندگیم رفته به باد بچه ننه دارم برات وقتی ابرو برمیداری نازتر میشی از قناری ایطو نرو توچشممان خندم میگیره آسمان هاااا یادم چی راسی لایکم بکن فره خوشم تی وقول عزیز ویسی اگر چیسه لیم مینا گیان باو خاموشم که 😔خو دی بسدانه بچنه مال خودان تادرودی دیگر بدرود هم هاتم تاپیکتم گزارش بکت بیلا بشیوم رفیق فره توامت و کاربریلی ک هرلوا گزارش دن توصیه درم ی جعبه شیرینی بسنن گرد خویان آشتی بکن ارا الکی فحش دید خوشته خود تی؟ خود گردیدسه بغل؟کمیگ  آرام چده مه و ناو عمرم اقره ک امضا نیوسام قصه نکردمه دسد درد نکه ی ک خونیده ی دوسد درم😘🤣شیت شیت تو بیمه چاویلت زندگیمه خدای بان سرکریمه ی روژ دسیلت گرم فیلم تو سوزیا دل مه شکیا بیزارم کردیده وی دنیا یارگدت هاکو مبارک بو کازو کوزت جمع که و ویره بچو 🤐اول روژهاتیدو دلم گردیه دس وپیم وتی تنیام ودادم برس منیش هاتمو بیخودی خام تو بیم ینی فک کردی گردیدسمه بازیچه وتی عمرا وکسی دل بیم اصن ممکن نیه ترکت بکم وپیم وتی تونی تنیا عشقگم ن ن وای خوریله نیه خیلی وقته رنگ حنای توچیه بسه جمع که برانه ی بیل باد باید عشق هاکوره دی عاشق کیه 

جدا خیلی ناراحت شدم. درسته اطرافیان ممکنه تاثیر بذارن ولی اولا باید یه جوری برخورد کنیم که به خودشون ...

من عاشق خودم بودم خیلی خودمو دوست داشتم همین باعث شده بود هرجا میرم خاستگاری بریزه سرم مهربون بودم بسیار صبور و باخلاق و تحصیلکرده و با سلیقه و خلاصه به نظر خودم همه چیز تمام بودم و فقط آشپزی مشکل داشت که گفتم بالاخره یاد میگیرم شوهر کردم به از خودم پایین‌تر از همه لحاظ ،فقط طرف از من خوشتیپ تر بود انتظار داشتم منو بزارن بالا سرشون اما گذاشتن زیر پا بدجوری هم گذاشتن اوایل مقاومت کردم بعد از مدتی تحمل کردم آخرش به جنگ و دعوا ختم شد بهتر شدن اما ادب نشدن تاثیرشونو روی زندگیم گذاشتن الان همون استرس و نداشتن اعتماد به نفس رو دارم به بچم منتقل میکنم ناخواسته البته ،و خیلی ناراحتم ،به خاطر یه عشق آینده خودمو بچه هامو فدا کردم ،من جوری اعتماد به نفسمو از دست دادم که از رانندگی میترسیدم و کنار گذاشتمش

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم