2777
2789
عنوان

شوهر وکیل

8098 بازدید | 34 پست

کیا شوهرشون وکیله؟

درآمدشون حدودا چقدره؟

ارتباطشون با خانوما زیاده تو این شغل؟

ساعت کاریشون حدودا چقدره؟

راضی هستین؟ اگه برگردین عقب بازم با یه وکیل ازدواج میکنید؟

میشه لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنید😍😍میشه سر نمازتون دعام کنید،،،، 💓💓💓خواهش میکنم .محتاج دعاتونم

@خانوم_وکیل 😁☝️

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم

من خودم مشاور حقوقی هست و تحت هییییچ شرایطی دوست نداشتم که با مرد وکیل ازدواج کنم 

درامد وکلا خوبه اما .....

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواستگار وکیل داری🙄

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

انشاله آدم درستی باشه و حق و ناحق نکنه.شغل خیییییلی سختیه.من تعجب میکنم از وکیلایی که دارن از ناحق دفاع میکنن.

درآمدهاشون بستگی به عملکرد خودشون داره.ممکنه یکی خیلی بالا باشه یکی نه.البته ‌سانی که برا خودشون ‌‌کار میکنن

از اونجایی ک دیدم  و شنیدم و میگن با مرد وکیل ازدواج نکنید 

حدود نیم ساعت پیش هم به خانومه تاپیک خیانت شوهر وکیله رو  با موکلش رو زده بود برو بخون 

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم، ب امید روزی ک برم کنسرتش 🥰

مکار دروغگو بشدت خطرناک هستند و تمام زندگیتو نابود می‌کنه میگیره دستش دورت حصاری میپیچهکه نتونی نفس بکشی استاد بازی با کلمات و نشون دادن دروغین معصومیت مبادا ازدواج کنی

گلرخ سابق😴  
من خودم مشاور حقوقی هست و تحت هییییچ شرایطی دوست نداشتم که با مرد وکیل ازدواج کنم  درامد وکلا ...

چرا؟ لطفا کامل برام توضیح بدید؟ خیلی برام مهمه

میشه لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنید😍😍میشه سر نمازتون دعام کنید،،،، 💓💓💓خواهش میکنم .محتاج دعاتونم
@خانوم_وکیل   😁☝️

چقدر حس خوب داشت امضات،مرسی:))

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
چرا؟ لطفا کامل برام توضیح بدید؟ خیلی برام مهمه

من اینجا نمیتونم کامل توضیح بدم ولی میتونی بری حضوری از وکلای زن بپرسی البته اگر نترسن که مبادا خواستگارت ازش شکایت کنه واقعیت رو بهت میگن 

البته همه صنوف خوب و بد هست اما ریسک این بیشتره

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

گلم من کاراموز وکالتم 

۲ ساله تقریبا پیش یه وکیل اموزش میبینم  

بنده خدا ادم خوبیه 

ولی من تحت هیچ شرایطی با وکیل ازدواج نمیکتم 

لول و جایگاه اجتماعی وکیل  بالا هست 

و همین باعث بوجود اومدن یه سری مشکلات میشه 

ولی باز هم بستگی به  ادمش داره