2777
2789
عنوان

شوهر وکیل

| مشاهده متن کامل بحث + 8098 بازدید | 34 پست
مکار دروغگو بشدت خطرناک هستند و تمام زندگیتو نابود می‌کنه میگیره دستش دورت حصاری میپیچهکه نتونی نفس ...

یا خدا

میشه لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنید😍😍میشه سر نمازتون دعام کنید،،،، 💓💓💓خواهش میکنم .محتاج دعاتونم
گلم من کاراموز وکالتم  ۲ ساله تقریبا پیش یه وکیل اموزش میبینم   بنده خدا ادم خوبیه  ...

چرا هیچوقت حاضر نیستی با یه وکیل ازدواج کنی؟ من خیلی به راهنمایی احتیاج دارم

میشه لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنید😍😍میشه سر نمازتون دعام کنید،،،، 💓💓💓خواهش میکنم .محتاج دعاتونم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من خودم مشاور حقوقی هست و تحت هییییچ شرایطی دوست نداشتم که با مرد وکیل ازدواج کنم  درامد وکلا ...

عزیزم ببخشید شما کجا مشغولی؟ برای استخدام مصاحبه هم داشتین؟؟ میشه یه مختصری از کارتون بگید چون منم لیسانس حقوقم و اینکارو میخام شر وع کنم 

مادرشوهرمن ۵ ساله ازمون وکالت میده امسال توسن ۵۸سالگی وکالت دراومد تمام اون ۵سال ازوقتی داشت حقوق میخوندبه ملت میگف من وکیلم پرونده میگرفت غیرقانونی و...الان که دراومده غوغا بپا کرده الان دستمزداشو دوبرابرکرده 😅توپرونده های طلاق همیشه طرف مرداس 🙂زنداداشاش باهزارترفند بزور طلاق داددوتاازجاریامو طلاق داد یه کاری کردمهربشون بشون ندادهمه جاهم پارتی واشنا داره ،میگه چندوقت دیگه پروانه وکالتم میادکم کم ماهی۱۰۰تومن دارم 

. 🌻🌻💚
عزیزم ببخشید شما کجا مشغولی؟ برای استخدام مصاحبه هم داشتین؟؟ میشه یه مختصری از کارتون بگید چون منم ل ...

لیسانس حقوقی برو دنبال گرفتن پروانت ، چند ماه دیگه مجدد ازمونه 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
چرا هیچوقت حاضر نیستی با یه وکیل ازدواج کنی؟ من خیلی به راهنمایی احتیاج دارم

نمیتونم  این مسئله رو باز کنم !فقط میتونم بگم بخاطر دلایل متعددی  حاضر نیستم ازدواج کنم ! چون شخصا چیزهایی دیدم و تجربه هایی دارم ک خودم حاضر به اینکار نیستم

میگم باز هم بستگی ب اون شخص داره 

نامزد خودم مهندس نفته  با اینکه خاستگار وکیل هم داشتم 

حالا شاید نامزد من وقتی میره سرکار هزارتا کار اشتباه هم انجام بده ک من نبینم ! 

برای آزمون آماده نیستم خیلی سخته 

ازمون بده حتی اگر میدونی قبول نمیشی 

مصاحبه نداره و وکالت قوه قضاییه مصاحبه داره 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
مادرشوهرمن ۵ ساله ازمون وکالت میده امسال توسن ۵۸سالگی وکالت دراومد تمام اون ۵سال ازوقتی داشت حقوق می ...

من ۱۹ سالمه دارم حقوق میخونم ترم ۳ ولی نا امیدم نسبت به آینده در مورد مادر شوهرتون راست گفتین ؟ میشه ازش بپرسین چه کتاب هایی بخونم قوانین رو چه جوری حفظ کنم ؟ ☹️

من شوهرم وکیله

درآمدش بدک نیست باید جای شلوغ دفتر بزنه تا درآمدش زیاد بشه برای ما ماهی میاینگین ۴۰ تومن تقریبا ولی بعضی وقتا هیچی نیست واقعا

بنظرم همه جوره وکیل هست نمیشه یه نسخه رو برای همه پیچید 

ارتباط با خانم ها زیاده تماس تلفنی هم خیلیییییی زیاده 

ولی من هیچ چیز بدی ندیدم تا الان خداروشکر 

انسانیت باید تو ذات آدم باشه وگرنه دکتر هم خیانت میکنه و ملا هم زن صیغه میکنه ربطی به وکالت نداره همه جا همه جوره هست 

خداروشکر تا الان من هیچ چیز بدی ندیدم 🙏🏽🙏🏽

بخاطر موقعیت همسرم همه بهم حسادت میکنن

انقدرررر همسرم روشن فکره منم خیلی تشویق به درس میکنه منو کشیده بالا از نظر شخصیت و احترام و ....

خلاصه پشیمون نیستم 🥰

نمیتونم این مسئله رو باز کنم !فقط میتونم بگم بخاطر دلایل متعددی حاضر نیستم ازدواج کنم ! چون شخصا چ ...

سلام عزیزم پشیمون نیستی که با وکیل ازدواج نکردی؟

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام

من شوهرم وکیلهدرآمدش بدک نیست باید جای شلوغ دفتر بزنه تا درآمدش زیاد بشه برای ما ماهی میاینگین ۴۰ تو ...

سلام عزیزم هنوزم راضی هستی از همسر وکیل؟

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام