2777
2789

هی وزن کم میکنم هی زیاد میکنم 

چاقی شکم و پهلو دارم 

اشتهام شدید زیاده 

نمیدونم چطور لاغر کنم که برگشت نداشته باشع 

یا جلو اشتها کاذبو بگیرم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنج و ماکارانی و برنج 

و شب زمینی کم‌تر مصرف کن و اینکه اگه میتونی ظهر ها غذا نخور بجاش میوه بخور 

و صبح ظهر و شب خاکشیر بریز تو آب بخور جواب میده به شرط اینکه غذا خوردنت هم کم تر کنی  عزیزم 

با چند نفر دیگه که اضافه وزن دارن دوست شو باهم رقابت کنین کالری شمار نصب کن دمنوش زیره و چای سبز بخور وقتی میخوای بری سراغ خوردن اب بخور من خودم خیلی از دفعاتی که می خوام چیزی بخورم بیشتر واسه اینه که تشنه هستم اما بدنم نفهمه به گشنگی ترجمش میکنه😅موقع غذا خوردن حواست رو جمع غذات کن اول همه چیت رو کامل بیار بعد دست به غذا شو من چند با تاپیک مانکن های زیبا وزن کم کردم تاپیک خوبیه اما یه مشکلات و بعد هم مسافرت پیش اومد رژیمم رو ول کردم از شنبه باز می خوام کالری شماری کنم و رژیمم رو دوباره شروع کنم اپ کاهش شکم در ۳۹ روز نصب کن انجام بده پیاده روی کن حتی توی خونه موقع پیاده روی اهنگ شاد گوش بده خیلی خوبه وادارت میکنه تند تر راه بری د روحیه میده اپ مانکن رو نصب کن میتونی رایگان غذا ها رو وارد کنی و کالریشون  رو اندازه بگیری

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺                        وزن اولیه ۷۷شروع ،۳۱ مرداد ۷۱.۸۵۰💜 ۶.۷وزن ۷۰.۶۵۰💚 ۶.۲۱وزن ۶۹.۳۰۰🌸۱۰.۴ ۶۸.۳۰۰، وزن نهایی ۵۵🥳🥳🥳🥳🥳🥳
۷۶  قدمم ۱۶۹

اون قدری اضافه نداری با یک رژیم و ورزش میتونی کم کنی

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺                        وزن اولیه ۷۷شروع ،۳۱ مرداد ۷۱.۸۵۰💜 ۶.۷وزن ۷۰.۶۵۰💚 ۶.۲۱وزن ۶۹.۳۰۰🌸۱۰.۴ ۶۸.۳۰۰، وزن نهایی ۵۵🥳🥳🥳🥳🥳🥳