2777
2789
عنوان

افسردگی

73 بازدید | 6 پست

سلام دوستای گلم من بعد از زایمان کلأ از همسرم و زندگیم بدم اومده ، ما دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم الان میگم چرا اون همه سختی تحمل کردم چرا نرفتم به خواستگارم که خیلی من رو میخواست و پولدار بود شاید الان این همه فکر و خیال نداشته هام رو نداشتم، تازه بعد از بچه یادم افتاده نباید اون همه توی نامزدی میموندم تحمل میکردم.همش توی ذهنم جنگه میگم میرفتم به اون خوشبخت تر میشدم .مشکلمم با همسرم فقط مالی هستش. خانواده امم همش میکوبن سرم انتخاب خودته.بیشتر سرد میشم و افسرده

البته اینم بگم خانواده همسرم یه خانواده فوق العاده بیخیال هستن و بی ارزش میکنن آدم رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد زایمان اینجوری میشه آدم....منم بعد زایمان همش گریه میکردم... تو ذهنم میگفتم چرا اصلا ازدواج کردم

منم دقیقأ اینطورم بدتر به طلاق فکر میکنم خودم موندم چرا اینطور شدم

اگر شوهرت داره زحمت میکشه ولی نمیتونه گناه داره بهش فشار نیار :( بخدا مردامون بی ارزه نیستن اقتصاد کشورمون داغونه 

تو که مشکل مالی داری چرا بچه اووردی :( حالا دیگه اووردی حال خودتو با این افکار بد نکن از خانوادهخ شوهرت و خانواده خودت دوری کن اگر حالتو خوب نمیکنن پس ازشون فاصله بگیر روانشناس میتونه خیلی کمک کننده باشه من خودم پیش روانشناس میرم
شمارشو میذارم خواستی توهم برو پیش ایشون دکتر سعید انصاری 02122019364

سلام عزيزم كاملا طبيعيه

دو دوران بارداري سطح هورمونامون بسيار بالاس همه چي برامون قشنگه و حال خوبي داريم با زايمان بالافاصله يهو سطح هورمونا ميفته 

اگر در اين دوران خانواده مخصوصا همسرت ازت پشتيباني كنن تنها نموني خوب ميشي اگر نه مثل من دچار افسردگي بعد از زايمان ميشي و تنها كسي كه ميتونه بهت كمك كنه دكتر هستش 

من به جايي رسيده بودم كه حتي خودمو ميزدم گريه ميكردم تو تنهايي تو حموم موقع خواب 

اخر ديدم دارم نابود ميشم زندگيم داره خراب ميشه رفتم پيش روانشناس 3ماه دارو داد و مشاوره و خداروشكر به زندگي برگشتم و الان رابطمون مثل قبل و حتي بهتر شده بخاطر كوچولومون

اگر كمكي خواستي من در خدمتم 

فقط گفتم بدوني حالت طبيعي داري و نياز به كمك و توجه تا اين دوران بگذره برات