2777
2789

از اون شب ک خوندم داستانشو هروقت میام لامپ روشن یا خاموش کنم  دس ک میزارم رو کلیدبرق تاپیک سمیراعه میاد جلو چشمم دیروز داشتم ظرف میشستم بعد تو فکر اون تاپیکه بودم شیر اب خونمون اول باز میکنی فشار نداره بعد چن ثانیه پرفشار میشه و میاد خلاصه شیرو ک باز کردم ی دفعه فشار گرف بشقابو پرت کردم تو سینک🤣🤣🤣

فک کنم سمیراعه بیخیال شه ذهن من ول کن نیس😐

کیا مث منن!؟؟

♡ ♡ ربنا آتنا بغلش آرامشنا ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ   ⇆ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخوندم 

تا چند روز همینجوری  هستی بعدش یادت میره

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

🤣🤣🤣 وایی منم  چراغای اتاق خاموش بود( تازه برگشتم سر زندگیم) خواهر شوهرم اومده بود من هندزفری تو گوشم بود داستانم داشتم میخوندم میخواستم بیشتر بترسم یدفعه از پشت بغلم کرد چنان جیغی کشیدم که مادر شوهرمم فهمید🤣🤣🤣

و خدایی که به شدت کافیست ...
تنها دفعه ایی که نمیدونم چرا نترسیدم از تاپیکش

والامن اکثر داستانای ترسناک ک میخونم اینطور نمیشم ک زیاد فک کنم همون لحظس ولی اینو هی بهش فک میکنم

🤣🤣🤣 وایی منم  چراغای اتاق خاموش بود( تازه برگشتم سر زندگیم) خواهر شوهرم اومده بود من هندزفری ...

وای😂😂😂😂