2777
2789
عنوان

اینجا کسی بچش خروسک گرفته خواهش میکنم بیاید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 65988 بازدید | 63 پست
من دخترم دوسال داشت که یک سوم زد البته من هنوز تازه بود که  سرفه اش خروسکی شد بردم .شدید نبود ک ...

عسل جون هنوز ک خودم نکاه میکنم بنظرم ورم ربونش کم نشده 

بعد دخترت یکسره سرفه میکرد ؟دخترم سرفه می‌کنه ولی یکسره نیست منتها مبگیره اینو احساس درد می‌کنه 

وخدایی که بشدت کافیست

متاسفانه شبا عود میکنه این بیماری. پسرم ۲۱ ماهگی دچارش شده بود دکتر براش آمپول بتامتازون داد (یک دوم) با چند تا شربت، بعد از اون به مرور زمان بهتر شد..

تا وقتی که کاملا برطرف نشده بیماری، غذای چرب یا سرخ کرده به هیچ عنوان ندید بهش.

مهربان باشید.تمام کسانی که می شناسید، همگی درگیر جنگی سخت هستند:)🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه شبا عود میکنه این بیماری. پسرم ۲۱ ماهگی دچارش شده بود دکتر براش آمپول بتامتازون داد (یک دوم ...

عزیزم یسوال 

منظورتون اینه شب که میشه سرفه بیشتره علایمش چیبود خواهشاً بنویس برام 

من نگران اون ورم ربونش هست اصن حلقش انگار معلوم نیست خفه نشه 

دور ازحونش 

بچه شما هم ورم زبون داشت؟

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم یسوال  منظورتون اینه شب که میشه سرفه بیشتره علایمش چیبود خواهشاً بنویس برام  من نگ ...

شب وقتی ک خواب بود راه تنفسش بسته میشد و خیییلی بسختی نفس میکشید. نفسهاش هم صدا میداد حتی. 

من اون شبی که پسرم توو این وضعیت بود تقریبا یکساعت یا بیشتر توو بغلم بصورت عمودی نگهش داشتم چون وقتی رو تختش میخوابید راه تنفسش بدتر بسته میشد

مهربان باشید.تمام کسانی که می شناسید، همگی درگیر جنگی سخت هستند:)🌱
عسل جون هنوز ک خودم نکاه میکنم بنظرم ورم ربونش کم نشده  بعد دخترت یکسره سرفه میکرد ؟دخترم سرفه ...

من دخترم اولش عادی بود سرفه اش بعد خروسکی شد وقتی سرفه میکرد حالتی بود که نفس کم میاورد که سریع بردمش دگزا زد دیگه ورم اینا نداشت زبونش.شما استراحت صوتی بزار داشته باشه .دخترتون الان بیداره؟

تاج خروس رو یکم بگو ببرن خونشو بده بخوره

😳😳😳😳

عزیزم شما مطمئنی؟

یکی از درمانهای طب سنتی برای خروسک، یه گیاه تقریبا قرمز رنگه که اسمش تاج خروسه!

اونو باید دم کنه و بده به بچه ش!

بعدم این خانوم الان از تجویز پزشک عمومی الان نگرانه،داره تجربیات ما رو سوال میکنه،نسخه که نمیخاد!

اگه شما تجربه کردی این روش خون خوردن رو؟اثر داشته؟

هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.

😳😳😳😳 عزیزم شما مطمئنی؟ یکی از درمانهای طب سنتی برای خروسک، یه گیاه تقریبا قرمز رنگه که اسمش تا ...

آره با چشمام اگه نمیدیدم باور نمیکردم

بچه دختر خالم خروسک گرفت 

یه سرفه هایی میکرد میگفتی دور از جون الان میمیره

مامان‌بزرگم اینو گفت 

اینم درمانده و نگران انجام داد

آبو ریختی رو آتیش 

خودم دیدم 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
عزیزم یسوال  منظورتون اینه شب که میشه سرفه بیشتره علایمش چیبود خواهشاً بنویس برام  من نگ ...

عزیزم نگران نباش،منم پسرم توی دوسالگیش یه بار خروسک گرفت.برادرزاده هم سه تاشون توی بچگی خیلی زیاد خروسک میشدن

زبونش ورم نکرده بود ولی سرفه هاش اصلا طبیعی نبود و فقط هم شب بود.

باید زیر سرش رو بلند بزاری و خودت نخوابی. حواست بهش باشه که تو خواب جابجا نشه.

دستگاه بخور هم اگه داری،بخصوص بخور اکالیپتوس،خیلی واسشون خوبه.

نگران نباش عزیزم.ان شاءالله که زود خوب بشه😘

هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.

من دخترم اولش عادی بود سرفه اش بعد خروسکی شد وقتی سرفه میکرد حالتی بود که نفس کم میاورد که سریع بردم ...

آره بیداره عزیزم نذاشتم بخابه دارم میبرم بیمارستان که شیفت متخصص اطفال داشته باشه دلم آروم نمیشه صیرکنم تاصبح 

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم نگران نباش،منم پسرم توی دوسالگیش یه بار خروسک گرفت.برادرزاده هم سه تاشون توی بچگی خیلی زیاد خر ...

ممنون ازت 

شما بیشترروسرفه تأکید کردی ولی دختر من سرفه هاش پراکنده تره وقتی شروع میشه پشت هم هست یحالتی ولی خس میکنم صداداره اخرسرفش 

من همش میگم نکنه حساسیت هست دکتر اشتباه کرده ورم زبون داره حنجره ش دیده نمیشه 

یشما اسپری سالباتامول هم میدادن ؟بجز دگزا دیگه چه دارویی میدن

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم نگران نباش،منم پسرم توی دوسالگیش یه بار خروسک گرفت.برادرزاده هم سه تاشون توی بچگی خیلی زیاد خر ...

صدای سرفش طبیعی نیست ولی ربونش ورم کرده دارم میبرمش آتیه ببینم متخصص اطفال شیفت هست 

وخدایی که بشدت کافیست

من خودمو یادمه با داداشم همیشه خروسک میشدیم و‌اونم نصف شب. صدامون درنمیومد حرف بزنیم و کلا راه نفسمون قطع میشد. سرفه رو یادم کمتر داشتیم. همیشه هم بابام میبردمون بیمارستان و یه آمپول میزد در جا خوب میشدیم. احتمالا همون دگزا بوده.

واسه دختر شما احتمالا حساسیت هم باهاش قاطی شده بدتر شده

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

من خودمو یادمه با داداشم همیشه خروسک میشدیم و‌اونم نصف شب. صدامون درنمیومد حرف بزنیم و کلا راه نفسمو ...

پاریس جون خوبی 

دخترم ازصبخ شروع شده مدل سرفش فرق داره 

میگه نمیتونم حرف بزنم ولی صداش موقع سرفه میگیره 

الان دارم میبرمش آتیه ببینم شیفت متخصص کودکان هست بببنتش 

دکترالرژیش سه شنبه میاد نمیتونم صبر کنم صدای سرفش  بکنار اون ربونش نمی‌دونم چرا باد کرده برای شمام اینطوری میشد؟

وخدایی که بشدت کافیست
2790
2778
2791
2779
2792