2777
2789

سلام دوستان 

من دخترم ازصبخ سرفه میکرد یکم حالت قطاری وخشک ولی چون سابقه حساسیت داره گفتم شاید مال اونه 

تاابنکه ازغروب خلطی شد من تاحالا صدای سرفه اینمدلی نشنیده بودم تاشب موقع خواب دیدم نمیتونه آب دهن قورت بده بدترشذه بازکردم دهنشو دیدم ربونش ورم کرده 

چون شب قبل فندق زیادخورد گفتم نکنه حساسیت نشون داده 

الان بردمش دکتر عمومی بود بدون اینکه صدای سرفشو بشنوه فقط معاینه کرد گفت ابن خروسک هست یدونه دگزای کامل بهش زد دیفن داد وسفکسیم یدونه دگزادیگم داد فردابزنبم براش 

من خروسک شنیده بودم ولی تجربه ندارم باهمبنا خوب میشه کسی تاحالا بچش اینطوری شده یکم بهم اطلاعات بده چون دکتر خودش سه شنبه میاد که دیگه دیره 

فردا باید به متخصص اطفال دیگه ببرم ولی آرامش ندارم میترسم خفه بشه آخه انگاری شدید هست 

وخدایی که بشدت کافیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده خدا بچه همسایه بالاییمون گرفته سه سالشه یک هفته هست با صدای سرفه هاش میگم بمیرم برات مادر ،خیلی سخته ,بهترین درمانشم از عطاری شکرتیغال بگیرید دم کنید بدید بخوره اگه بالای سه ساله

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
بنده خدا بچه همسایه بالاییمون گرفته سه سالشه یک هفته هست با صدای سرفه هاش میگم بمیرم برات مادر ،خیلی ...

نفس جان دختر من اگه بدونی چه مکافاتی دارم باهاش دارو نمیخوره هرچی میدم بابدبختی 

میترسم یوقت خفه نشه 

شانس منم همش آخر هفته بچه ها مریض میشن دکتردرست درمون نیست 

حالا اون دگزا رو کامل زد استرس دارم نصف نکرد براش آخه بچه ۴ساله باید یدونه کامل بزنه 

وخدایی که بشدت کافیست

سلام عزیزم دختر منم یوقتایی که سرما میخوره سرفش خروسکی میشه که من میبردم دکتر یک سوم دگزا میزد راه  نفسش بهتر میشد..شما هم میگی یکی زده انشالله که خوب میشه.اینا رو هم انجام بده انشالله زودی خوب بشه‌.

✅#خروسک:

✔️ترک مایعات سرد و ترشی و فلفل
✔️استراحت صوتی (سکوت)
✔️مرطوب کردن هوای اتاق با گذاشتن آب روی بخاری
✔️ماساژ گلو با روغن بنفشه
✔️جوشانده به دانه و انجیر و عناب

واقعا بچتو دکتر عمومی بردی و داروهاشو برا بچت استفاده کردی؟؟؟؟؟ کاش متخصص میبردی اگه سرفه هاش ترسناک ...

نصف شب دکتر متخصص نیست که 

دکتر بچه های من فوق تخصص هست عزیزم من متخصص هم نمی‌برم ازبس حساسم ولی چیکار کنم یهو حالش بد شد هیچ دکتری هم که ۳شب مطب نیست خودم الان استرس دارم که دگزای کامل به بچه زد کاش یکی بدونه جواب بده 

ازبس سوال کردم ازش عصبانی شد 

البته داروی خاصی نداد دوتادگزا داد روزی بدونه بزنه سفکسبم 

وشربت دیفن هیدرامبن 

اسپری سالباتامول هم ک خودم ازقبل میزنم بزاش دکتر الرژیشون داده 

وخدایی که بشدت کافیست
سلام عزیزم دختر منم یوقتایی که سرما میخوره سرفش خروسکی میشه که من میبردم دکتر یک سوم دگزا میزد راه & ...

عسل جان بچت چندسالشع که یک سوم میزد ؟بعد ربونش هم ورم می‌کنه دخترم ربونش ورم کرده خیلی استرس دارم خیلیا دارم میمیرم 

وخدایی که بشدت کافیست
پسر من به خاطر آسم و آلرژی دوماه تمام سرفه میکرد یکسره😔

بچه های منم آلرژی دارن تخت نظرن من خودم فکر کردم حساسیت به فندق نشون داده دکترش نیست سه شنبه میاد نصف شب بردم عمومی اجباراً 

دکترای کامل بش زد نگرانم آخه زیاد نیست برای بچه ۴سالع 

بهم گفت درمانش دوتاسه تادگزاهست دیگه من حداقل یدونه نوشتم چندبارگفتم دوزش زیاد نیست گفت نه ولی عمومبا عادت دارن آخه دور بیشتر مینویسن

وخدایی که بشدت کافیست

سعی کن کمی سرش رو از حالت معمول بالاتر بذاری موقع خواب.

من دخترم آلرژی داره این کار رو می کنم خیلی خوبه براش با اینکه ۱۲ سالشه ولی خوابش خیلی سنگینه

عضو گروه نارنجی...وزن شروع ۸۸ ♡شروع اول مهر ۹۹...وزن هدف اول ۷۵.●خیلی ها تونستن پس منم می تونم
سعی کن کمی سرش رو از حالت معمول بالاتر بذاری موقع خواب. من دخترم آلرژی داره این کار رو می کنم خیلی ...

همین کارو کردم عزیزم بچه یکسره گریه می‌کنه میترسم خفه بشه ورم ربونش کم نشده انگار 

وخدایی که بشدت کافیست
عسل جان بچت چندسالشع که یک سوم میزد ؟بعد ربونش هم ورم می‌کنه دخترم ربونش ورم کرده خیلی استرس دارم خی ...

من دخترم دوسال داشت که یک سوم زد البته من هنوز تازه بود که  سرفه اش خروسکی شد بردم .شدید نبود که ورم کنه.حتما دختر شما خیلی شدید بوده که کامل زده عزیزم فکر کنم هنوز مقدارش بیشتر باشه بهتره تا خدایی نکرده خطر دیگه ای داشته باشه برا بچه چون راه نفسو میبنده.دگزا زده انشالله خوب میشه.