امشب یه ناراحتی پیش اومد بینمون ک یجورایی مقصر من بودم تو تاپیک قبل هم گفتم ، من تو شهر غریب زندگی میکنم و شوهرم صبح میره سر کار تا شب نمیاد و منم همش تنهام و هیچ سرگرمی ندارم ؛ گذشته خوبی ندارم خانواده شوهرم اذیتم کردم انتظار داشتم شوهرم پشتم باشه ولی بی تفاوت بود ....منم بس ک تنهام ب این چیزایی ک تو گذشته اتفاق افتاده فکر میکنم و گریه میکنم همش ...دلتنگ خانوادمم بخاطر خانواده شوهرم ک رو مخمن جرعت نمیکنم برم شهر خودمون سر بزنم...خلاصه ک یهو زدم زیر گریه شوهرم ازم خواست ک هر چی تو دلمه بگم و خودمو خالی کنم ولی من نگفتم ، گفتم بهش ک بس ک تنهام ب این چیزا منفی فکر میکنم باید دنبال سرگرمی باشم چون اونا گذشته بودن و واقعا چیز مهمی نیستن...شوهرم میگفت تو باید با من راحت باشی و هر چی تو دلته بگی ...ولی من میدونم درکم نمیکنه و بعدا درد و دلامو میکوبه تو صورتم...بخاطر همون نگفتم و اونم قهر کرد و خوابید...قبل از این حرفا میخاستیم رابطه داشته باشیم ...منم بیدارش کردم گفتم دلم شیطونی میخاد اخه فکر کردم این بحثمون چیز مهمی نبود ک بخوایم قهر کنیم ولی خب اون بی تفاوت بود و حتی تکون نخورد ..صدای خورد شدن قلبمو شنیدم و غرورم شکست منم کشیدم کنار ...بهم راهکار بدین چطور برخورد کنم باهاش فردا ...دلداریم بدین لطفا دارم سکته میکنم😭
حدیث قدسی سخن خود خدا با بنده:هر بنده ای از بندگانم به جای توکل کردن بر دیگری بر من توکل کند گره از کارش میگشایم حتی اگر همه آسمانها و زمین و هر آنچه در آنهاست علیه او توطئه کنند پس تو مشکلات به جای فقط آه و ناله کردن که فقط خودمونو آب میکنه و کار دیگه نمیکنه تلاشی که از دستمون میاد انجام بدیم نتیجه رو به خدا بسپاریم و راضی به رضاش باشیم خودش صلاح ما بهتر میدونه شاید چیزی خوشمون بیاد نفعمون نباشه خلاصه خدا هم میدونه هم میتونم و دستش بالای همه دستاس نا امیدی و ناراحتی دور کنیم تو مشکلات آروم بگیریم چون خدای ما از مشکلات ما بزرگتره جای ناراحتی تو مشکلات با آرامش تلاش کنیم این بندگی ما میشه بقیش به خودش سپردیم خودش خدایی قشنگ بلده بکنه و بهترین رو که به صلاحمونم باشه رقم میزنه تلاش کنیم نتیجه هر چی شد بگیم خدا خواسته ومصلحته راضی باشیم خدا به همه بنده هاش کمن کنه خدایا عاقبت به خیری میخوایم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ما زنا حساس تریم با خیلی چیزا دلمون میشکنه ولی مردا زود عصبانی میشن زودم فراموش میکنن
حدیث قدسی سخن خود خدا با بنده:هر بنده ای از بندگانم به جای توکل کردن بر دیگری بر من توکل کند گره از کارش میگشایم حتی اگر همه آسمانها و زمین و هر آنچه در آنهاست علیه او توطئه کنند پس تو مشکلات به جای فقط آه و ناله کردن که فقط خودمونو آب میکنه و کار دیگه نمیکنه تلاشی که از دستمون میاد انجام بدیم نتیجه رو به خدا بسپاریم و راضی به رضاش باشیم خودش صلاح ما بهتر میدونه شاید چیزی خوشمون بیاد نفعمون نباشه خلاصه خدا هم میدونه هم میتونم و دستش بالای همه دستاس نا امیدی و ناراحتی دور کنیم تو مشکلات آروم بگیریم چون خدای ما از مشکلات ما بزرگتره جای ناراحتی تو مشکلات با آرامش تلاش کنیم این بندگی ما میشه بقیش به خودش سپردیم خودش خدایی قشنگ بلده بکنه و بهترین رو که به صلاحمونم باشه رقم میزنه تلاش کنیم نتیجه هر چی شد بگیم خدا خواسته ومصلحته راضی باشیم خدا به همه بنده هاش کمن کنه خدایا عاقبت به خیری میخوایم
بین زن و شوهر غرور و تکبر نیست عادیه عزیزم سعی کن فراموش کنی فردا خیلی عادی باش بخای دلخور بشی باهاش سنگین باشی اعصاب خودت میریزه به هم سعی کن هنری چیزی یاد بگیری سرگرم شی برو خانوادت رو ببین بزار هر چی میخان بگن توکلت به خدا باشه و از اهلبیت کمک بخاه
كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه
خوب درکت میکنم با ی تفاوت کوچیک، اینکه من هم از خانواده شوهر ضربه خوردم هم خانواده خودم. بیشتر مال خودم جیگرمو سوزوند از درون تخریب شدم چندبار دقیقا شوهرم مث شوهرتو گف درد دل کن فلان و بعدا همون درد دلا رو ب رخم کشید🙂 واسه همین بنظرم خوب کردی نگفتی
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
میدونم اونم چون قبلش ازت خواسته خودتو خالی کنی چیزی نگفتی ناراحت شده و اینجوری اون لحظه جوابتو داده چیز مهمی نیس فردا کاملا معمولی باش خودش یادش میره نه به روش بیار نه اذیتش کن کاملا معمولی ای کاش همه مشکلا اینجوری کوچیک بود